Home Thuis 7 cadeau-ideeën voor een moeder perfect voor elke gelegenheid

7 cadeau-ideeën voor een moeder perfect voor elke gelegenheid

0
7 cadeau-ideeën voor een moeder perfect voor elke gelegenheid

Stel, je moeder is jarig. Of het is haar trouwdag. Of er valt wat anders te vieren. Wat moet je haar dan eigenlijk geven? Onderstaand overzicht met 7 toffe cadeautjes voor dames helpt je ongetwijfeld om een leuk presentje te vinden dat jaar echt aanspreekt. Profiteer van onze moedertips en verras haar met een superleuk cadeau!

1. Een gegraveerd theeglas met je moeder naam erin

Moeders worden vrijwel altijd blij van cadeau die lekker persoonlijk zijn. Een of meer theeglazen, met daarin je moeder naam en/of die van je vader gegraveerd, gaan zonder twijfel indruk maken. Een prima keuze dus als je haar eens echt wilt verrassen!

2. Een set kaarten met gepersonaliseerde afbeeldingen

Tegenwoordig kun je online ook voordelig en snel een leuke kaartenset laten maken, voorzien van foto’s van jullie familie. Als je moeder een potje kaarten legt met haar partner, met haar vriendinnen of met de familie, wordt ze telkens herinnerd aan de fijne tijd met geliefden.

3. Een lekker warme Snug-rug Eskimo Hoodie

In een top 7 van cadeautjes voor dames hoort zeker ook een vrij nieuw maar supertof fenomeen thuis, namelijk een Snug-rug Eskimo Hoodie thuis. Een Eskimo Hoodie is een speciaal soort deken, gemaakt van fleece. Dit type deken is heerlijk om op de bank te dragen tijdens koude herfst of winterdagen. De koude najaarsdagen zijn voortaan een stuk comfortabeler voor je moeder

4. Een laptoptafel die verstelbaar is

Houdt je moeder van lekker spelletjes spelen op haar laptop? Dan is een stoere houten en vertelbare laptoptafel een cadeau waar je haar heel vrolijk mee maakt. Instelbare laptoptafels zijn niet alleen lekker praktisch, maar ook super stijlvol en gebruiksvriendelijk. Voortaan kan je moeder lekker relaxed in bed of vanuit haar stoel of bank op haar laptop spelen of werken. Handig toch?

5. Een stoere maanlamp voor extra sfeer

Moeders die van gezellige avonduurtjes (en avontuurtjes) houden bij maanlicht, kun je helemaal blij maken door hen een maanlamp te geven. Bij het licht van een kunstmatige maan kan je moeder voortaan heerlijk wegdromen, onder het genot van een drankje en een goed boek. Veel meer is er niet nodig om je moeder helemaal gelukkig te maken!

6. Een explosie fotodoos in de vorm van een roos

Een vrij nieuwe fenomeen waar veel moeders mee weglopen, is de zogenoemde explosie fotodoos. Dit zijn speciale fotodozen in de vorm van een roos, met natuurlijk tal van gezellige foto’s erin. Een Explosion Gift Box, zoals dit type cadeau in het Engels ook wel genoemd wordt, biedt tal van mogelijkheden om lekker creatief te zijn. Een topcadeau, dat zeker gewaardeerd gat worden!

7. Simpel maar doeltreffend: een high tea-cadeaubon

Een cadeautje voor jullie samen: twee tegoedbonnen voor een gezellige high tea, amen met je moeder. Simpel, voordelig, maar des te doeltreffender. En natuurlijk een geschenk dat goed is voor de onderlinge band met je moeder!