Home Nieuws De beste jas voor in de winter

De beste jas voor in de winter

0
De beste jas voor in de winter

De winter staat weer voor de deur en het zomerse weer heeft ons land helaas verlaten. Ondanks de opwarming van de aarde en de relatief zachte verwachte winter, is het belangrijk om je in deze maanden goed aan te kleden. Kou lijden houdt immers niemand van. Tegenwoordig is de keuze aan heren- en dames winterjassen enorm. Loop een willekeurige winkel in en je wordt bedolven onder de winterjassen. Daarnaast worden er fikse korting gegeven op winterjassen gedurende het hele jaar. Toch is de lente het beste moment om een winterjas te kopen. Je zal de jas dan weliswaar wel een geheel jaar in de kast moeten bewaren, maar vanwege het wijzigende productassortiment krijg je in maart of april minimaal 50% korting op jouw favoriete winterjas.

Voordelen van warme kleding

Uiteraard helpt warme winterse kleding zoals een winterjas tegen de barre omstandigheden in de winter. Tevens voorkomt een goede winterjas eventuele verkoudheid of griep in de winter. Vooral jassen met een speciale 3-laagse isolatie helpen voor de gezondheid. Daarnaast kan warme winterse kleding ook enorm leuk staan en kan je je shoplust weer helemaal de vrije loop laten.

Winkelen

Onder jongeren, zowel mannen als vrouwen, is het erg populair om de duurste merken aan te schaffen als winterjas. Je moet er niet gek van op kijken als een winterjas dan al gauw 800 euro kost. Bekende merken zijn Northface, Canada Goose, Parajumpers en Superdry. Voor dames zijn jassen van bijvoorbeeld Woolrich of Airforce erg populair. Deze jassen kosten soms wel 1200 euro. Als je het mij vraagt is dat veel te veel geld voor een winterjas. Ik koop liever drie jassen van maximaal 50 euro, zodat ik zo nu en dan kan afwisselen. Zelf heb ik mijn winterjassen gekocht bij de Primark, Only & Sons en de Berschka. Goede kwaliteit jassen voor maximaal 100 euro zijn hier veelvuldig te verkrijgen. Mijn jas van de Primark heeft mij zelfs maar 20 euro gekost, en het is de beste jas die ik heb. Prijs hoeft niet altijd veel te zeggen bij kleding. Ook een jas van Northface of Woolrich kan kapot gaan. Indien status belangrijk is voor jou, zul je nog even door moeten sparen.

Online shoppen

Naast fysiek shoppen is online shoppen enorm aan het stijgen in populariteit. Vanwege het gemak en het eenvoudig vergelijken van producten kiezen steeds meer consumenten ervoor hun winterjas aan te schaffen via het internet. Vanwege de gratis retournering is de maat in veel gevallen ook geen probleem. Websites als Zalando, Shein en de Bijenkorf zijn uitermate geschikt voor de aanschaf van een mooie winterjas.