Home Beauty Dsquared staat voor hippe streetwear

Dsquared staat voor hippe streetwear

0
Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de kledingkast op te ruimen, de winterkleding op te bergen en nieuwe kleding aan te schaffen. Zelf hou ik ontzettend erg van kleding en ik heb een sterke voorkeur voor bepaalde merken. Ik ben helemaal gek op het merk Dsquared en heb hier meerdere kledingstukken van besteld. Dit populaire Canadese merk bestaat sinds 1994 en is opgericht door twee broers. Zij hebben meerdere winkels, al koop ik mijn kleding het liefst online. Mijn favoriete kledingstuk is het Dsquared shirt en ik vertel je graag het een en ander over dit prachtige merk! Lees je met mij mee?

Een Dsquared shirt kan altijd

Dsquared staat erom bekend een hip, sterk en kwalitatief hoogwaardig merk te zijn. De producten van Dsquared zijn in vergelijking met andere normale merken niet goedkoop, maar je krijgt er dan ook ontzettend veel voor terug. Van Dsquared shirts met prints tot shirts in een effen kleur, alles is verkrijgbaar. Zelf zou ik dit merk omschrijven als sportief, maar toch erg netjes en onmisbaar in de kledingkast van iedere moderne man. Dit merk is echter niet alleen maar beschikbaar voor mannen, ook dames zullen versteld staan van de Dsquared shirts voor dames. Naast shirts biedt dit merk ook jeans, broeken, petten, polo’s, zwemkleding, truien & vesten. Het aanbod is dus enorm en ik weet zeker dat er een geschikt kledingstuk voor jou bij zit. Een Dsquared shirt is verkrijgbaar in verschillende pasvormen en daarmee geschikt voor ieder postuur.

Mijn persoonlijke ervaring

Zelf vind ik het prettig om mooie kleding te dragen en ik steek hier dan ook veel geld en tijd in. Zo volg ik graag de laatste modetrends, probeer ik verschillende merken uit en schrijf ik hier vaak over. Dsquared is voor mij bijzonder omdat ik maar zelden zulke kwalitatief hoogwaardige en fijne merken tegenkom. Natuurlijk is iedereen vrij in zijn of haar keuze en dat maakt mode nu juist zo leuk. Iedereen in dezelfde kleding lijkt mij niks en daarom deel ik graag mijn mening met anderen. Dsquared shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen, iedereen zou dus een geschikt model moeten kunnen vinden. Maar ook wanneer je liever shopt voor een nieuwe broek of pet ben je bij Dsquared aan het juiste adres. Ik hoop dat ik je door het geven van mijn mening heb kunnen overtuigen zelf ook eens een kijkje te nemen en dit merk uit te proberen. Dsquared shirts ontbreken bij mij in ieder geval niet in mijn standaard outfit! Dit merk heeft meerdere collecties uitgebracht en hierdoor weet ik zeker dat er een shirts of broek bijzit dat bij jouw smaak aansluit!