Home Vrije tijd 3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

0
3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te wachten. De feestdagen zijn achter de rug en we hebben dan ook weer volop genoten van samenzijn, eten en spelletjes met vrienden en familie. Je hebt je dierbaren blij gemaakt met cadeautjes en gezellige avonden zijn samen gevierd. Nu je al je inspiratie en ideeën voor cadeautjes al hebt gebruikt, kan het een flinke uitdaging zijn om nog een geschikt cadeau te vinden voor jarigen in januari. Je hebt immers alles wat je kon bedenken al gegeven. Kun je tegenwoordig nog aankomen met een standaard cadeauset of wil je liever origineel uitpakken? Geen zorgen, in dit blog doe je nog genoeg inspiratie op om jarigen binnenkort alsnog te verrassen met een geschikt cadeau.

 

Bourgondisch genieten

Met de feestdagen zal je ongetwijfeld al Bourgondisch hebben genoten. Overheerlijke kerstdiners werden afgewisseld met uitgebreid ontbijt en kerstchocolaatjes tussen de gerechten door. Laten we deze trend gewoon nog even doorzetten met een cadeautje dat met eten of drinken te maken heeft. Houdt de jarige wel van lange zomeravonden met een hapje eten, ga dan voor bijvoorbeeld een nieuwe barbecue of bijpassende accessoires zoals handschoenen of een schort. Of kies een cadeau dat goed in de keuken te gebruiken is, zoals een goede fles wijn met bijpassende glazen, een wijnrek, peper- en zoutstel, theeset met verschillende smaken thee of een poffertjespan.

 

Alles voor in huis

Cadeautjes voor in huis vallen altijd goed in de smaak. Is de jarige net verhuisd of is de woonkamer net verbouwd, dan kun je een behangpaneel met een print die bij de jarige past cadeau doen. Met een behangpaneel kun je de muur decoreren zonder te hoeven verven of behangen. Met een mooie kandelaar met hoge kaarsen, lekkere geurkaarsen of geurstokjes kun je de plank ook niet misslaan. Weet je de woonstijl van de jarige niet goed, maar weet je wel dat hij of zij hier een passie voor heeft? Dan kun je een mooi interieurboek of magazine cadeau doen waaruit inspiratie kan worden opgedaan.

 

Handige gadgets

Houd je jarige wel van die handige snufjes en apparaatjes, dan zit je helemaal goed met een gadget als cadeau. Denk aan een draadloze speaker, goede hoofdtelefoon, nieuwe videogame of camera-accessoires. Wil je het meer persoonlijk aanpakken, geef dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde drinkfles cadeau. Op Flaske.nl maak je jouw eigen ontwerp voor de drinkfles. Niet alleen handig en goed voor het milieu, maak ook hartstikke leuk om cadeau te geven. Een echte win-win dus.