3x lastminute deals in Nederland

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat voor veel mensen ook de vakantieperiode is aangebroken. Gelukkig mogen we weer steeds meer tripjes maken naar het buitenland, maar toch zijn veel mensen hier nog wat voorzichtig mee. Het is binnen een korte tijd namelijk best onwennig geworden om weer dicht naast vreemden te zitten, overal weer naar binnen te mogen en geen mondkapje meer te hoeven dragen. Daarom blijft ons eigen kikkerlandje ook dit jaar een populaire vakantiebestemming. En dat is helemaal niet raar, want ook Nederland heeft zoveel moois te bieden. Daarom lijkt het ons nu zo leuk om deze trend van “toerist in eigen land” voort te zetten. Daarom lees je hier meer over lastminute deals in Nederland.

 

Stedentrip

Voor een stedentrip hoef je niet perse naar Lissabon, Berlijn of andere hippe stad in het buitenland. Wist je dat ons eigen Nijmegen ook ontzettend mooi is? Veel mensen hebben niet direct een duidelijk beeld bij Nijmegen waardoor de stad niet bovenaan de lijstjes staat, maar juist daarom gaat deze stad je onwijs positief verassen. Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Niet gek dus dat je hier Middeleeuwse architectuur tegenkomt, zoals het Waaggebouw en de Sint Stevenskerk. Maar ook de historische kanunnikenhuisjes zijn een aanrader om eens te bezoeken. Verder zit Nijmegen vol met hippe koffietentjes en exclusieve boetiekjes. Ook voor een dag shoppen kun je in Nijmegen zeer goed terecht.

 

Weekendje weg

Er zijn verschillende hotelarrangementen voor een weekendje weg in Nederland. Ga bijvoorbeeld een weekje naar de Veluwe. Op de Veluwe vind je een prachtig bebost gebied van wel duizend vierkante kilometer. Je vindt er vooral loofbos en naaldbos, maar ook zandverstuivingen en heidevelden. Vanaf het wildobservatiepunt De Elsberg kun je op zoek gaan naar reeën, zwijnen en roedels edelherten. Je bent hier toch wel op een van de mooiste plekken van Nederland waar je helemaal één kunt worden met de natuur. Je vindt verschillende hotels op de veluwe waar je jouw vakantie kunt doorbrengen.

 

Low budget

Wil je een meer low-budget vakantie, dan kun je verblijven op een van de vele vakantieparken in Nederland. De vakantieparken van bijvoorbeeld Roompot, Droomparken en Center Parcs vind je op verschillende plekken in ons land en zijn vaak in de vrije natuur omgeven. Hierdoor kan zowel jong als oud zich op een vakantiepark vermaken. Van spelletjesavonden in de bungalow tot waterpret in het zwemparadijs en van fietstochten in de omgeving tot een heerlijk diner in een van de restaurants, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Cocktails, cocktails, nog eens cocktails!

Goeie cocktails drinken; wat is het toch leuk! De wereld van cocktails is groot,...

Kies voor haarverzorging met de kracht van arganolie

Het verzorgen van de haren is voor iedereen erg belangrijk. De haren op het...

Wat zijn mijn rechten en plichten als stiefouder?

Als stiefouder heeft u een bijzondere positie binnen het gezin. Hoe zit het precies...

Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

Als je een man bent, dan is de kans groot dat je in je...

3 Tips als jij met jouw vrienden op vakantie...

Wil jij dit jaar graag met jouw vrienden op vakantie gaan? Dan is het...

Wil je zelf je auto verkopen? Dit kun je...

Wil je zelf je auto verkopen? Dat kan online bij bijvoorbeeld OSW.nl heel gemakkelijk!...

Categorieën

Comments