Home Nieuws Van dashcam tot raamfolie, alles voor je auto

Van dashcam tot raamfolie, alles voor je auto

0
Van dashcam tot raamfolie, alles voor je auto

Zowel een dashcam kopen als auto raamfolie installeren zijn tegenwoordig erg populair. Autoruiten tinten is erg populair voor met name BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, SEAT en exclusievere auto’s zoals Ferrari, Lamborghini of een Mc Laren. Sommige auto’s hebben dit vanuit de fabriek al, maar auto raamfolie laten installeren is niet moeilijk en kost niet te veel. 

Je wilt een mooie auto

Met zoveel nadruk op uiterlijk in de moderne samenleving, is je auto een belangrijk aandachtspunt. Het is een statussymbool op zich. De meeste autoliefhebbers passen hun voertuigen graag aan met getint glas. De meest populaire stylingsaanpassingen aan voertuigen zijn over het algemeen de uitlaat vervangen, car wrap, window tinting, chromen accessoires en in mindere maten aanpassen van verlichting. Vroeger zag je dit vaker, maar tegenwoordig houden mensen dit liever origineel. Hierbij hoort een kleine kanttekening die bij met name bij Volkswagen-rijders te zien is, dit is het upgraden van de lampen met het design van nieuwe modellen, zoals het toevoegen van Led verlichting. Voor de binnenkant kun je met aftermarket-bekleding of gewoon nieuwe matten vaak al heel veel doen. De vraag is, hoe ver wil je gaan en wat wil je spenderen?

Elektronica in de auto

Nieuwe auto’s zitten vol elektronica. Maar ook oudere auto’s kun je upgraden. Van een dashcam kopen tot multimedia installaties inbouwen. De opties voor het moderniseren van je auto zijn enorm. Wist je zelfs dat er aftermarket Led verlichtingstrips voor je auto bestaan? Reden genoeg om als autoliefhebber op onderzoek uit te gaan. Met een paar simpele aanpassingen kun je je auto moderner maken, middels een dashcam veiliger en middels bijvoorbeeld een nano coating of car wrap ook in een betere staat. Investeren in je auto maakt het rijden erin veel leuker. Aangezien je een auto vaak wel 5 jaar of langer hebt, is het aan te raden direct als je hem koopt jouw gewenste upgrades uit te voeren.

Welke autotint kopen?

Bij het kiezen van het type autoruittint dat je wilt kopen, is het belangrijk om te overwegen hoe het zal ogen. Als je bijvoorbeeld een donkere tint gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat het wel legaal is en volgens de wet zo donker mag zijn. Hier gelden namelijk regels voor. Zorg er ook voor dat je te maken hebt met een gerenommeerd bedrijf. Als je van plan bent om een autoruit folie zelf aan te brengen, dan is het raadzaam om een vriend of familielid te laten helpen bij het installeren ervan. Ze kunnen je helpen de tint op de juiste manier aan te brengen om strepen of luchtbellen te voorkomen.