Home Nieuws Met je kinderen heerlijk naar Aruba

Met je kinderen heerlijk naar Aruba

0
Met je kinderen heerlijk naar Aruba

Toen ik een kind was, werkte mijn vader in het ziekenhuis van Aruba. Blijkbaar zijn we toen ik heel klein was, een jaar of 2-3 heel veel daarheen gegaan en daar ook lang gebleven. Dat verklaart waarom ik niet tegen kou kan. Wat mijn ouders mij vertellen van die tijd is dat ik het ontzettend naar mijn zin had. Het maakte niet uit wat we deden, ik had overal plezier in. Niet gek ook natuurlijk want ik was een klein kind. Maar dat is ook omdat Aruba gewoon zo leuk is. Ik ben namelijk later met mijn kids nog een keer op vakantie Aruba geweest, en het was super. Niet alleen voor mijn kinderen, ook voor mij.

Neem een appartementje

Het beste kun je een appartementje (condo) huren in de buurt van het strand. Die zijn best goedkoop. En tegenwoordig is er airco (dat was er vroeger niet)! Je hebt geen zwembad als je dit doet, maar de truc is om bij een hotel binnen te lopen alsof je er hoort en gewoon daar te gaan zwemmen. Er is echt niemand die naar je zal opkijken. Zo hebben wij het ook gedaan en er was niets aan de hand. Verder is het fijn dat je zelf je eten kunt maken maar ook uit eten kunt gaan. Je kinderen hebben ruimte om te spelen en zijn ook minder tot overlast van anderen op deze manier.

Philips Animal Garden

Zelfs op het kleine Aruba is er een dierentuin met een petting zoo. Je kinderen zich hier goed vermaken, en jij vast ook. Het is wel heel heet overdag dus probeer ’s ochtends vroeg te gaan. Tussen 12 en 4 wil je eigenlijk gewoon niet in de zon zijn. Draag overigens ook gewoon factor 50, verbranden is echt niet leuk. En als je je overdag in de zon begeeft en je draagt minder dan deze factor is dat een zekerheid. In ieder geval, terug naar de dierentuin. Het leuke aan deze diernetuin is dat kinderen ook veel mogen aanraken en dichtbij mogen komen. Het is dus geen normale diernetuin waar de dieren alleen maar achter hekken zitten. Aanrader dus!

Chillen op het strand

Neem goed veel schepjes en strandspelletjes mee. Je gaat namelijk veel op het strand vertoeven! Jij onder zo’n mooi rieten hutje met een cocktail, en je kinderen lekker spelen in de buurt. Doe ze wel zwembandjes om (afhankelijk van leeftijd). Aruba is echt een paradijs, dus je moet ook kunnen genieten! Als je in het laagseizoen gaat is de vlucht ook niet zo duur.