Home Nieuws Mama is helemaal hip in een panterprint jas

Mama is helemaal hip in een panterprint jas

0
Mama is helemaal hip in een panterprint jas

De kans is vrij groot dat je op zoek bent naar een nieuwe jas, dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat je op deze site gekomen bent. Een nieuwe jas kopen is altijd een beetje lastig, wat voor soort jas heb je namelijk nodig dit jaar? Je kunt er voor kiezen om een panterprint jas te kopen. Het is een beetje gewaagd, maar je als je het met zelfvertrouwen draagt dan zal het een van de leukste soort jassen zijn die je maar kunt halen. In dit artikel gaan we beter naar deze jas kijken, misschien kunnen we jou wel overhalen om er ook een te halen!

Helemaal trendy

De panterprint jas heeft een beetje een ordinaire reputatie, terwijl dit volkomen onterecht is. De laatste jaren begint de panterprint echter helemaal terug te komen. We zien het steeds vaker verschijnen bij allerlei modemerken en kunnen met geluk zeggen: panterprint is hartstikke hot! Panterprint ziet er hartstikke stoer uit en is verkrijgbaar op verschillende kledingstukken. Onze favoriet is absoluut de panterprint faux fur jas, of de chique mantel met panterprint. De kleur is misschien niet enorm handig om te combineren, maar je hoeft hem ook niet elke dag aan te trekken. De panterprint jas is perfect om af te wisselen met je andere jassen en geeft je elke keer een zelfvertrouwen boost. Combineer de jas met een effen outfit of ga echt voor een bold look door het met een ander printje te combineren.

Zoek naar inspiratie

Gelukkig heb je door het internet altijd toegang tot sites waar je veel inspiratie vandaan kunt halen. Dit maakt het dan ook mogelijk om iedere keer weer een leuk outfitje aan te hebben. Panterprint vergt een beetje lef, maar dat is juist het leuke van mode toch? Met mode kan iedereen zijn eigen stijl maken, zonder dat het er raar uit zal zien. Je hoef echt niet bang te zijn dat je voor paal zal lopen, er zijn veel meer mensen die ook een jas met panterprint dragen. Het belangrijkste is dat je zelf jouw kleding leuk vindt, wanneer je goed in je vel zit dan zal alles wel leuk staan. Misschien loop jij binnenkort ook wel rond in een echte panterprint jas. Plus, deze jassen zijn vaak ook nog eens ontzettend lekker warm. Zo hoef je in de winter niet meer te hoeven rillen bij het bushokje als je staat te wachten. Dit is ook wel een keer zo fijn!