Home Vrije tijd Astrologie als oplossing

Astrologie als oplossing

0
Astrologie als oplossing

Als moeder kan het zo zijn dat je af en toe niet helemaal lekker in je vel zit. Ik weet van andere mama’s dat daar verschillende oplossingen voor zijn. Sommige moeders kiezen ervoor even helemaal los te gaan in de gym, of juist helemaal tot rust te komen met kunstzinnige activiteiten. Ik vind mijn heil in iets anders. Ik kijk graag naar iets waar andere mensen niet zo vaak naar zoeken, iets wat boven jezelf uitstijgt. En daarom zoek ik naar antwoorden in paravisie.

Astroloog

Ik vind het zelf erg fijn om te kijken en te luisteren naar astrologie. Ik geloof namelijk dat planeten en hun specifieke stand een sterk effect kunnen hebben op de mens. Als je bijvoorbeeld alleen al naar de aarde en de maan kijkt, dan zie je hoe veel effect zij op elkaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan de zee, hoe de maan zorgt voor eb en vloed. Ik kan me dus heel goed voorstellen dat planeten een zelfde soort effect kunnen hebben op ons, mensen.

Met astrologie kijkt er een specialist naar de stand van de planeten en alles wat er in de kosmos gebeurt, en deze persoon kan je uitleggen waarom jij je op een bepaalde manier voelt. En het mooie van astrologie, is dat planeten altijd in beweging zijn, en dat het dus ook altijd weer verandert.

Helderzienden

Andere mensen vinden het juist fijn om echt met mensen met een echte paravisie te praten. Als je bijvoorbeeld recentelijk een geliefde bent verloren, dan kan een helderziende jou helpen om in contact te komen met deze overledene. Dit kan helpen bij het afsluiten van een moeilijk hoofdstuk.

Maar een helderziende kan jou ook bijstaan in andere aspecten van je leven. Een medium is namelijk ook een soort van coach, welke je kan vragen voor hulp bij bepaalde keuzes in het leven. Een helderziende, of medium, luistert namelijk naar de energie om jou heen, en kan op basis van deze informatie goede adviezen geven. Denk bijvoorbeeld aan vragen over zelfontwikkeling. Waarom je bijvoorbeeld gevoelig bent voor bepaalde zaken. Of vragen met betrekking tot de relationele sferen. Hoe je bijvoorbeeld je relatie kan verbeteren, of wanneer er een nieuwe liefde jouw kant op komt.

Mediums online

Dit soort mediums zijn tegenwoordig ook gewoon online actief. Ga vooral op zoek naar een medium wat goed bij je past, en kijk of dit jou ook zo helpt als het mij heeft geholpen!