Home Kids Bijles haalt de druk van de pan

Bijles haalt de druk van de pan

0
Bijles haalt de druk van de pan

Hebben jouw kinderen het moeilijk met school? Voor sommige kinderen is het eindeloze huiswerk lastig om bij te houden. Ze vinden het moeilijk om overzicht te houden van alle toetsen en examens waar ze zich op voor moeten bereiden. Terwijl hun klasgenootjes tijd over houden om te spelen, zitten jouw kinderen dag en nacht te leren. Bevrijd je kinderen van deze frustratie met bijles. Dankzij een beetje hulp met huiswerkbegeleiding en de voorbereiding op toetsen heeft je kind het weer leuk op school. De middelbare school is elk jaar een stapje uitdagender en niet alle kinderen houden dat zomaar bij. Bijles haalt de druk van de pan en zorgt ervoor dat jouw kleintjes eindelijk weer tijd over houden na hun schoolwerk. Maar wat heeft bijles te bieden dat je kinderen niet al op school kunnen krijgen?

De voordelen van één-op-één werken

Op school krijgen je kinderen meerdere lessen van verschillende leraren. Die leraren geven les aan meerdere klassen. Het is dus geen verassing dat er soms een paar verlegen kinderen die moeite hebben met de stof buiten het bootje kunnen vallen. Zorg daarom voor een extra leraar die jouw kind één-op-één huiswerkbegeleiding kan bieden. Dan is er aandacht voor alle kleine vragen van je kind en krijgt hij of zij weer plezier in het leren. Voor een kind met een achterstand in de stof klinken de dingen die de leraar vertelt soms als Chinees. Zo’n achterstand kan de docent over het hoofd zien, maar dit groeit snel uit tot een groot probleem. Grijp daarom op tijd in en geef jouw kinderen de hulp en aandacht die ze nodig hebben. Door één of twee keer per week huiswerkbegeleiding te volgen schieten de cijfers vaak al snel omhoog.

Wat je kan verwachten van bijles

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen veel beter gaan presteren door bijles. De begeleiders worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en sociale vaardigheden. Je kinderen worden geïnspireerd en gemotiveerd om een stapje verder te gaan door in contact te komen met positieve rolmodellen. Naast huiswerkbegeleiding en examenwerk helpen de begeleiders ook om je kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Je kan bijles krijgen op de school zelf, op een eigen vestiging, er kan iemand thuis langskomen, of het kan via de video chat.

Met een beetje hulp kom je een heel eind

Omdat jij ervoor kiest dat beetje hulp te geven komen jouw kinderen zonder kleerscheuren door de examenperiode heen. Achterstanden worden verwerkt en school voelt weer aan als een fijne plek. De eindexamencijfers zijn belangrijker dan je denkt. Door de middelbare schooltijd succesvol af te ronden kunnen je kinderen zelfverzekerd aankloppen bij alle studies die ze maar willen. Ben jij op zoek naar begeleiding in de regio Zuid-Holland? Kijk eens op Bijles Den Haag of Bijles Rotterdam.