Home Beauty Damesschoenen kopen en combineren voor mama’s

Damesschoenen kopen en combineren voor mama’s

0
Damesschoenen kopen en combineren voor mama’s

Ja, het is weer tijd om te gaan shoppen en wat is er nu leuker dan shoppen voor je kinderen? Shoppen voor jezelf natuurlijk! We helpen je in deze blog met het shoppen van de mooiste tassen en damesschoenen van 2018. Want ondanks dat je zelf heel goed weet wat je mooi vindt, kan het toch lastig zijn om keuzes te maken tussen de vele verschillende damesschoenen die je online tegenkomt. Het is namelijk niet altijd zo koek en ei als het op het uitkiezen van het juiste paar schoenen aankomt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van dé geschikte damesschoenen voor jou.

Hoe ik een hoop damesschoenen netjes organiseer?

Mijn inloopkast ziet er meestal heel netjes uit. Ondanks de vele schoenen die er in staan (waar eigenlijk geen plek voor is) ziet het er georganiseerd uit. Het kan altijd beter, maar ik probeer het nu vooral overzichtelijk te houden door te sorteren. Dat doe ik door kleur bij kleur en soort bij soort te plaatsen. Je zult mijn groene sneakers dus niet snel naast mijn roze hakken zien staan. Hierdoor zorg ik ervoor dat al mijn schoenen netjes in de kamer staan. En blijft er altijd ruimte over voor een nieuw paar in mijn collectie.

Damesschoenen voor elke outfit

Als moeder lukt het mij lang niet altijd om de meest leuke kledingcombinaties te creëren. Er is ’s ochtends gewoon teveel om over na te denken. Toch heb ik mezelf wel een klein trucje aangeleerd om er toch goed uit te zien. Op het werk en op andere plekken waar ik kom zie ik er hierdoor alsnog op mijn best uit. Als je ook moeder bent komt het je vast bekend voor: zoveel mogelijk doen als de kinderen slapen! Zodra de kinderen in bed liggen bekijk ik op Pinterest al de leuke outfits en maak ik een keuze.  Dan kijk ik welk van mijn kleding en damesschoenen deze look kunnen nabootsen en klaar! Damesschoenen voor elke outfit heb ik niet (alhoewel mijn partner vindt van wel) dus is het soms improviseren.

damesschoenen

Damesschoenen online bestellen

Vooral als je de lifestyle van een moeder hebt is het lastig om tijd te nemen voor een winkelsessie in het centrum. Gelukkig kun je ook gewoon dameskleding en damesschoenen online bestellen. Zonder enige moeite of het regelen van oppas kun je gewoon de leukste schoenen shoppen. Met je laptop op je schoot bestel je de schoenen binnen een paar minuten en kun je ze binnen een paar dagen ook al aan! Zonder gedoe online shoppen naar schoenen kan echt.  Het enige wat je nodig hebt is je laptop, telefoon, of tablet met internet. Welke damesschoenen heb jij op het oog?