Home Vrije tijd Een goed cadeau voor je vriendin

Een goed cadeau voor je vriendin

0
Een goed cadeau voor je vriendin

Na een aantal jaar goede vriendinnen te hebben wordt het op een gegeven moment wel erg lastig om goede cadeaus uit te zoeken voor hun verjaardagen. Alle dingen die je voorgaande jaren hebt gegeven kunnen nu dus al niet meer, want wie wilt nou 2 keer hetzelfde cadeau. En je vriendinnen zijn zelf ook niet echt een hulp, want hoe vaak je het ook aan ze vraagt het antwoord dat je telkens krijgt is: ‘ik weet het niet’. Daar kom je dus totaal niet verder mee. En het kan natuurlijk zo zijn dat ze de cadeau ideeën die ik hier beneden ga noemen ook al hebben gehad, maar het is het proberen waard.

Go somewhere

Als je niet weet wat je haar moeten geven denk dan aan iets anders dan een voorwerp. Plan een dag om er samen op uit te gaan. Je weet vast wel een beetje waar ze van houdt dus daar kan je op inspelen. Als ze van de natuur houdt bijvoorbeeld dan kan je haar een keer mee nemen naar een vlindertuin. Zeker weten dat jullie daar heel wat mooie dingen kunnen zien en mooie foto’s kunnen schieten. Of ga naar een museum. En nee dit hoeft geen saai museum te zijn. Je hebt tegenwoordig erg veel musea waar je dingen kunt beleven. Dit kan natuurlijk wel pas als het binnenkort weer toegestaan is om naar musea te gaan.

Pakketje

Nu we natuurlijk wel met de corona crisis te maken hebben is het nog niet mogelijk is om er op uit te trekken moet je ook opties vanuit huis overwegen. Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd gekocht te zijn. Laat je creatieve gedachten lekker de vrije loop en misschien komt er wel een super gaaf zelfgemaakt cadeau uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schilderij van haar favo band of zanger. Of maak een plakboek met foto’s en schrijf daar al jullie herinneringen bij. Als je dit dan opstuurt moet je er wel rekening mee houden dat je dit op de goede manier doet. Je wilt natuurlijk wel dat jouw kunstwerk helemaal heel bij haar aankomt. Voor dit soort pakketjes kan je dozen bestellen om bijvoorbeeld je plakboek veilig te kunnen vervoeren.

Iedereen houdt van taart

Als laatste en waarschijnlijk het belangrijkste kunnen we denken aan een taart. En nee geen gekochte taart, maar een taart die jij helemaal zelf gaat maken. Vraag van tevoren aan je bijna jarige vriendin wat zij de lekkerste soort taart vindt en probeer deze te maken. Het leuke hieraan is dat je er helemaal je eigen twist aan kan geven. En als ze weet dat jij hem helemaal zelf hebt gemaakt smaakt hij waarschijnlijk nog lekkerder!