Geef je kind een kindercamera cadeau

Foto’s en video’s zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kinderen. Ze groeien op met YouTube, TikTok en Instagram, en willen niets liever dan hun idolen nadoen en hun leven vastleggen op camera. Met een mooie kindercamera van VTech kan dit. De camera’s van dit bekende merk zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen als gebruikers. Maak jouw kind bij zijn of haar volgende verjaardag blij met een eigen kindercamera.

Vloggen met een kindercamera

De KidiZoom kindercamera’s van VTech zijn al meerdere keren uitgeroepen tot beste camera’s voor kinderen. In deze lijn vind je onder andere een speciale vlogcamera. Deze wordt geleverd met statief, waardoor hij op alle oppervlakken neergezet kan worden. Kinderen kunnen hiermee hun eigen video’s en vlogs gaan opnemen en kunnen daarbij gebruik maken van de 20 geanimeerde achtergronden die bij de camera zitten. Ook heeft de camera een green screen functie en een polsbandje, waardoor je kind deze niet kwijt kan raken. Met een kindercamera als deze wordt je kind een echte videomaker in de dop.

Selfies en foto’s maken

Er is niets leukers dan je kind zijn of haar eigen herinneringen te laten vastleggen op camera. Foto’s blijven immers altijd bestaan. Laat je kind een fotoshoot houden met vrienden of trek er samen op uit om mooie natuurkiekjes vast te leggen. Je kunt gaan voor de VTech KidiZoom Printcam. Deze camera heeft een ingebouwde printer die na te vullen is, waardoor je kind de gemaakte foto’s direct kan uitprinten om bijvoorbeeld aan de slaapkamermuur te kunnen hangen. De gewone digitale kindercamera is verkrijgbaar in speelse kleuren zoals roze of blauw. Schaf ook een speciale beschermhoes voor de camera aan, om er zeker van te zijn dat deze lang mee zal gaan.

Een smartwatch voor je kind

Met een speciale smartwatch voor kinderen zal je kind helemaal indruk maken op het schoolplein. Met dit slimme horloge, dat in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar is, kunnen foto’s, video’s en selfies gemaakt worden. De smartwatch heeft verschillende foto- en video-effecten waar je kind mee kan experimenten. Ook zitten er leuke games op de smartwatch en geeft het horloge natuurlijk de tijd aan. De smartwatch is handig mee te nemen en moeilijk kwijt te raken, omdat je kind deze om de pols kan dragen. Of je nu voor de vlogcamera, de fotocamera of de smartwatch gaat: je kind zal er uren plezier aan beleven en op een speelse manier kennis kunnen maken met deze moderne technologie.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een linkbuilding specialist inhuren

De digitale wereld verandert voortdurend en het is soms lastig om bij te blijven....

Het belang van een goede vrieskist voor je bedrijf

In veel bedrijven speelt een vrieskist een cruciale rol bij het behouden van de...

hartverwarmende cadeaus voor elk kind

Als ouder wil je je kind de wereld geven. Je wilt ze van alle...

Wat is jouw favoriete merk huidverzorging voor je kinderen?

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten voor je kinderen is een moeilijke opgave. Er zijn...

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te...

Het grote sportgeheim

Sporten gaat niet alleen over sporten. Dat klinkt misschien alsof ik te veel gewichten...

Categorieën

Comments