Gedichten bij de geboorte van een kind

Er zijn vele verschillende manieren waarop je kunt aankondigen dat je een kindje krijgt. Gedichten zijn altijd een leuke manier van het aankondigen van een kindje. Dit kun je op verschillende manieren doen. Daarom is het handig om te bekijken hoe je dit precies zal willen aanpakken. De geboorte van je kindje is niet niets. Daarom is het handig om alles goed van te voren uit te zoeken, voordat je zomaar ergens mee aan de slag gaat.

Het kaartje

Je kan ervoor kiezen om een geboortekaartje te maken met een gedicht er in. Zoals een christelijke tekst geboortekaartje, zal je kunnen bekijken wat voor een tekst je in het kaartje wilt hebben. Een christelijke tekst geboortekaartje kan op allerlei manieren vorm aannemen. Het is een leuke manier om je geloof te laten spreken. Daarnaast kun je op die manier direct de naam van je kindje in het gedicht bekend maken in het kaartje en dat is goed om te weten.

Voor de meeste mensen zal een christelijke tekst geboortekaartje niet perse iets zijn wat ze willen. Je kan ook voor een kort gedicht grappig kiezen. Dit is erg leuk voor in het kaartje, omdat dit het ijs breekt om mensen langs te laten komen. Een kort gedicht grappig kan het kaartje wat minder serieus maken. Uiteindelijk gaat het erom hoe jezelf graag het kaartje zal willen hebben. Dit kan per persoon erg verschillen. Het gaat er vooral om dat je weet hoe je het gedicht over laat komen.

Een spandoek

Je zal er eventueel voor kunnen kiezen om een kort gedicht grappig op een spandoek te laten maken. Iedereen die langs zal komen, zal dit gedicht lezen. Je laat op die manier direct zien dat je een kindje hebt gekregen. Je kan daarnaast nog een ooievaar in de tuin neer zetten. Iedereen zal dan direct zien dat er een prachtig kindje is geboren door het mooie gedicht is het ook leuk om er naar te kijken.

Het spandoek hoeft natuurlijk niet heel groot te zijn. Je kan hem ook op een kleine manier aan het raam hangen. Er zijn heel wat mogelijkheden. Het is handig om te bekijken wat jezelf mooi vindt en fijn vindt. Het is namelijk de bedoeling dat het leuk blijft. Je moet het niet te overdreven doen als je hier niet van houdt. Daar wordt jij en je partner niet vrolijk van. Je kan het dan beter simpel houden als je het leuk wilt houden voor elkaar.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Organiseer een leuke verrassingsdag voor valentijnsdag

Heb jij elk jaar weer moeite om een onvergetelijke valentijnsdag te creëren, dan helpen...

Geef je kind een kindercamera cadeau

Foto’s en video’s zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze...

Gedichten bij de geboorte van een kind

Er zijn vele verschillende manieren waarop je kunt aankondigen dat je een kindje krijgt....

Baby’s zijn al duur genoeg

Het verwachten van een kind is één van de leukste dingen die een mens...

Vind unieke kraamcadeaus voor een baby

Een goed kraamcadeau vinden is niet eenvoudig. Je wil immers een cadeau geven dat...

Kies het beste kinderdagverblijf in Den Haag voor jouw...

Het is voor veel mensen belangrijk om vaak te werken. Hierdoor kiezen meer en...

Categorieën

Comments