Home Nieuws Het meest realistische speelgoed voor je kind

Het meest realistische speelgoed voor je kind

0
Het meest realistische speelgoed voor je kind

Tegenwoordig zijn er vele soorten kinderspeelgoed te vinden in de Nederlandse schappen. Waar de speelgoedwinkels als Bart Smit en Intertoys inmiddels failliet gaan en blijven leven op herstartingen, gaat de e-commerce zeer goed. Webwinkels zoals bol.com en andere grote onlinewinkels winnen het vertrouwen van de mens en verlangen met de scherpste prijzen. Bovendien beschikt De Boer Drachten, een online landbouwwinkel, over een groot aantal realistisch kinderspeelgoed. Kinderen maken kennis met het echte boerenleven, waardoor ze hier gelijk een beeld bij krijgen!

Bruder speelgoed, waar je kind kennis maakt met zijn droombaan

Vele kinderen hebben op een jonge leeftijd al snel hun droombaan voor ogen. Voor vele jonge kinderen blijft dit gewoon als een momentopname, maar er zijn er genoeg bij die er daadwerkelijk hun beroep van maken. Voor de een is dit bijvoorbeeld chef-kok in een restaurant, terwijl de ander gaat voor boer of vrachtwagenchauffeur. Als ouder is het goed om deze wensen van je kind te stimuleren en het vooral aan te moedigen. De soort beroepen zullen je vast en zeker verrassen, maar dat betekent wel dat je kind bewust bezig is met werken voor later. Iets wat de stimulering kan helpen, is Bruder speelgoed. Dit speelgoed is zo realistisch gemaakt dat jouw kind een realistisch beeld krijgt bij een bepaald vak. Zo beschikt Bruder speelgoed over vele speelgoed tractoren, maar ook grotere machines en kranen!

Trek ze eens achter hun tablet of mobiele telefoon vandaan!

Is het nu de tijd van tegenwoordig of is het gewoon een tijd dat we als ouder veel toelaten? Eigenlijk is het een beetje van beiden. Vele bedrijven en telecomwinkels verleiden kinderen al op jonge leeftijd met diverse tablets of telefoons. Vervolgens krijg je op de televisie een reclame te zien van een bepaald spel, wat voor kinderen zeer aantrekkelijk is. Ouders denken vervolgens dat het goed is om hun kind te belonen, maar zien niet in dat het eigenlijk hartstikke slecht is. Een aantal jaar geleden werd je gewoon naar buiten geschopt door je ouders om buiten te gaan spelen. Samen met je vrienden was je soms wel tot in de late avonduren buiten, om vervolgens hutten te bouwen en kattenkwaad uit te halen. In die tijd mocht je blij zijn als je een, voor nu een grote, mp3-speler of iPod had. Tegenwoordig lijkt gewoon spelen wel iets wat niet meer bestaat, terwijl iedereen maar op zijn nieuwste tablet speelt.

Speel mee met je kind

Een tip voor alle ouders, is om mee te spelen met je kind. Motiveer hem om te spelen met vrienden of in de slechtere maanden met speelgoed van Bruder. Kinderen zullen op deze manier een inzicht krijgen van verschillende beroepen. Door mee te spelen zal je kind een spelenderwijze opvoeding ondergaan en zal hij niet de gehele dag achter de tablet zitten!