Een prachtige keuken voor de keukenprins of -prinses

Misschien heb je ze wel al een keer op school zien staan, de kinderkeukens. De kinderkeukens zijn kleine keukentjes voor de allerkleinste keukenprinsessen en prinsen. Want niet alleen de meisjes vinden het leuk om in de keuken te spelen. Het spelen in de keuken is heel leerzaam voor de kinderen en ze vinden het ook erg leuk om ze graag hun ouders na doen. Die staan tenslotte ook elke dag in de keuken een heerlijke maaltijd te verzorgen. Dus heb jij een echte keukenprins of -prinses in huis, dan is een houten speelgoed keuken met keuken speelgoed accessoires als volgende cadeautje misschien wel een goed idee.

Een speelgoed keuken voor iedereen

Een houten speelgoed keuken is een miniatuur keukentje voor de kleinste onder ons. De keukens zijn verkrijgbaar in vele formaten maar vaak bestaat de keuken minimaal uit een gasfornuis met twee pitten en een wekker. De uitgebreidere versies hebben soms ook een speelgoed oventje en een speelgoed wasbak. Door in de keuken te spelen ontwikkelen en leren kinderen veel, voornamelijk over hoe te zorgen voor anderen. Ze kopiƫren het gedrag van ouders en vinden het echt leuk om te doen. Daarnaast is het ook een prima tijdverdrijf en zijn ze vaak uren zoet met het spelen in de keuken.

De leukste keuken speelgoed accessoires

Heb je eenmaal een houten speelgoed keuken in huis dan ontkomt je er natuurlijk niet aan om ook wat keuken speelgoed accessoires in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schort met bijbehorende ovenwanten, lepels en een kookmuts. Ook het houten service en de bijbehorende pannenset zijn ontzettend leuk. In deze set zitten onder andere twee borden, twee vorken, twee messen, een opscheplepel, twee pannetjes en een peper & zoutstel. Als je nog een stapje verder wilt gaan bestaan er ook speelgoed mixers, een speelgoed koffiezetapparaat, een speelgoed wafelmaker, een speelgoed broodrooster en als laatste het wel bekende theeservies. Alle keuken speelgoed accessoires zijn gemaakt van hout waardoor de spullen goed schoon te maken zijn en lang mee gaan. Zo heeft niet alleen de keukenprins of de keukenprinses plezier van de houten speelgoed keuken maar ook broertjes en zusjes of andere nieuwe generaties. Een houten speelgoed keuken staan in ieder geval voor plezier en is een aanwinst voor ieder huishouden.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Kinderen en sanitaire ruimtes: dit zijn de benodigde voorzieningen

Als je als moeder naar een openbaar toilet gaat met je kind of baby,...

Modetips voor hem tijdens de feestdagen

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen de feestdagen dit jaar anders dan...

Last van bladluis in je tuin?

Heb jij last van bladluis in je tuin? Deze bladluis kun je op een...

Laat de kunst spreken en maak van je muur...

Een lege wand waar je elke dag naar staart is een prima startpunt om...

Online marketeer GMU

Als ondernemer kun je vandaag de dag eigenlijk niet meer om online marketing heen....

Mondkapje luchtvervuiling kopen

Mondkapjes worden niet alleen meer gedragen door medisch personeel en personeel in de bouw....

Categorieƫn

Comments