De perfecte stranddag is zo moeilijk niet

Wanneer het weer warmer wordt, trekken we allemaal massaal naar de kust voor een heerlijk dagje met de tenen in het zand. Die dagen zijn bedoeld voor pure ontspanning maar vaak gaan ze gepaard met een hoop stress. “Hebben we alles?”, “Jij zou dat toch pakken?”, “Het is zo warm.” Dit zijn over het algemeen de meeste gehoorde uitspraken op die dagen. Terwijl dat toch zeker niet nodig hoeft te zijn. In deze blog geef ik je vier tips om de perfecte stranddag te creëren. Of je nu met z’n tweeën of met tien man op pad gaat, zo maak je er een heerlijke dag van.

Het juiste strand

Sommige stranden zijn drukker dan anderen. Het is dan ook belangrijk dat je weet welke druk zijn. Geloof me, daar wil je niet tussen zitten. Niet alleen is het dan vechten om een plaatsje, over het algemeen wordt de sfeer er niet beter van als iedereen met zijn of haar ellebogen tegen elkaar aanzit. Mijn tip: de Maasvlakte. Goed daar zijn geen strandtentjes maar als je de rest van mijn tips volgt, is dat geen enkel probleem.

Comfort in stijl

Een goede strandstoel is een ‘must’. Zeker als je niet enkel in de zon wilt liggen bakken. De meeste mensen nemen wat leesvoer mee op die dagen en lezen in een stoel werkt nu eenmaal beter dan liggend lezen. Dit komt omdat je dan niet steeds je nek omhoog hoeft te houden. Kies voor een hip houten model met gestreepte canvas zitting. ‘Like the old days’.

IJsjes en drinken mee

Die strandtentjes waar ik het net over had, zitten meestal niet op de rustigere stranden. Maar als je genoeg zelf meeneemt, heb je aan eten en drinken geen gebrek. Zorg daarom voor een goede koelbox. Deze houdt de ijsjes en het drinken goed koud maar zorgt er ook voor dat de broodjes met chocopasta niet wegsmelten. Misschien wil je wel een heerlijke fruitsalade mee of stokbrood met kruidenboter. Nou dan heb je die box ook nodig.

Extra handdoeken in de tas

Een ding waar ik iedere keer op het strand tegen aan bleef lopen waren de handdoeken. Ik snap best dat je niet je hele inboedel wilt mee zeulen maar een paar extra handdoeken mee is echt heel fijn. Iedereen wilt namelijk een handdoek om op te liggen maar ook één om mee af te drogen na een duik. We willen dan niet vervolgens weer op een zanderige natte doek liggen. Met een paar extra handdoeken haal je precies die extra comfort eruit.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een linkbuilding specialist inhuren

De digitale wereld verandert voortdurend en het is soms lastig om bij te blijven....

Het belang van een goede vrieskist voor je bedrijf

In veel bedrijven speelt een vrieskist een cruciale rol bij het behouden van de...

hartverwarmende cadeaus voor elk kind

Als ouder wil je je kind de wereld geven. Je wilt ze van alle...

Wat is jouw favoriete merk huidverzorging voor je kinderen?

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten voor je kinderen is een moeilijke opgave. Er zijn...

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te...

Het grote sportgeheim

Sporten gaat niet alleen over sporten. Dat klinkt misschien alsof ik te veel gewichten...

Categorieën

Comments