Home Nieuws Laminaat is ook voor mama’s de perfecte vloer

Laminaat is ook voor mama’s de perfecte vloer

0
Laminaat is ook voor mama’s de perfecte vloer

Kijk, mama’s zijn heus gek op spelende kinderen. En op de troep of spullen die ze overal laten slingeren. Dat geldt trouwens ook voor papa’s. Maar alles snel en gemakkelijk aan kant na een dag spelen is ook wel weer heel erg fijn. En daar kan laminaat je bij helpen. Want laminaat is een fijne harde vloer waar goed op gespeeld kan worden, auto’s en treintjes zullen geen lelijke krassen achterlaten. De vloer is, door het gebruik van hout, lekker warm, zeker in vergelijking met plavuizen. En nog een voordeel van laminaat? Je kunt het heel gemakkelijk schoonmaken. En alle LEGO-blokjes veeg je dankzij het gladde laminaat zo in een hoek. Ideaal!

Laminaat is er in alle kleuren en variaties

Laminaat is ideaal voor bijna alle kamers in je huis. Of het nu gaat om de huiskamer, de slaapkamer of de kinderkamers, een laminaatvloer kan overal sfeer brengen. Zeker wanneer je deze vloeren combineert met diverse mooie kleden of misschien zelfs verschillende soorten laminaatvloeren combineert. Je kunt dan in één ruimte verschillende zones creëren, bijvoorbeeld een echte zithoek en een speelhoek voor de kinderen. Zo hou je overzicht, ook in een grotere ruimte die anders al gauw vol raakt met allerlei spullen.

Spelen op laminaat is fijn!

Je kinderen zullen het beamen. Het spelen op een laminaatvloer gaat perfect. Of het nu gaat om rondjes rijden op een loopfietsje of om het aanleggen van een treinbaan, op laminaat kan alles. Zelfs als er per ongeluk een keer een viltstiftstreep (of twee of drie) op terecht komt, kun je die van een gladde laminaatvloer goed verwijderen. Maar ook het op de knieën zitten is voor de kinderen op een laminaatvloer geen probleem. De vloer is lekker warm en niet zo hard als bijvoorbeeld plavuizen. Dat gaan je kinderen geweldig vinden!
Laminaat

Laminaat heb je in een mum van tijd weer schoon

Even de stofzuiger erover en de dweil er achteraan. Meer is er niet nodig om moddervoeten van kinderen en huisdieren te verwijderen. Is het alleen een beetje stoffig? Dan hoef je niet eens te stofzuigen. Je hebt van die handige stokken met doekjes die het stof voor je vangen. Hoef je niet eens te bukken met stoffer en blik! En geloof me, na een lange dag heb je echt geen zin meer om meer werk te doen dan dat. Het is dus ook niet nodig om je zwaar in te spannen. Je laminaat is in een mum van tijd weer als nieuw.