Kant-en-klare traktaties voor drukke mama’s

Het blijft een hele uitdaging om met een leuke traktatie te komen. Gelukkig is er voor drukke mama’s een uitkomst: online kun je kant-en-klare traktaties bestellen. Dit betekent dat je een schone keuken houdt, een heleboel tijd bespaard en je ook nog eens kunt kiezen uit een heleboel leuke traktaties.

Bespaar tijd en chaos

Geen geknoei in de keuken met cakejes of ander snoepgoed, hoe ideaal is dat? Misschien kost het je iedere keer weer zoveel tijd en kun je geen inspiratie vinden voor een leuke traktatie. Toch wil je de traktatie voor je zoon of dochter zo leuk mogelijk maken en sta je je vaak de avond van te voren nog uit te sloven in de keuken tussen alle andere klusjes door. Daarom zijn kant-en-klare traktaties de perfecte oplossing voor drukke mama’s die hun tijd veel beter kunnen gebruiken.

Fruit of snoep

Je kunt bij kant-en-klare traktaties uit een heleboel soorten kiezen. Ga je voor snoep of liever een gezonde traktatie? Het kan zijn dat vanuit school gevraagd is om geen grote hoeveelheden snoep te trakteren. Dan kun je voor een gezonde traktatie kiezen. Denk aan fruit als appels, mandarijnen of peren die op een leuke manier versierd en verpakt zijn. Zo maak je een gezonde traktatie ook nog eens heel leuk. Je kunt ook voor klein speelgoed kiezen zoals een bellenblaas of stickers. Natuurlijk is er ook nog een optie voor snoepjes, of een cakeje die leuk versierd is. Alles is mogelijk bij een kant-en-klare traktatie.

Traktatie op thema

Is je zoon helemaal weg van auto’s of heeft je dochter een favoriete tekenfilm? Hier kun je ook iets van terug laten komen in je kant-en-klare traktatie. Online zijn verschillende thema’s terug te vinden zoals de populaire Disney-film Frozen of Spiderman. Zit het thema van jouw keuze er niet tussen? Er zijn ook websites waar je traktaties op aanvraag kunt laten maken. Met een kant-en-klare traktatie bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar kunnen je kinderen met trots hun hippe traktatie uitdelen.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

3 Tips als jij met jouw vrienden op vakantie...

Wil jij dit jaar graag met jouw vrienden op vakantie gaan? Dan is het...

Wil je zelf je auto verkopen? Dit kun je...

Wil je zelf je auto verkopen? Dat kan online bij bijvoorbeeld OSW.nl heel gemakkelijk!...

Waarom het goed is om aankopen te doen bij...

De drogist online komt naar je toe. Nu technologie en internet de wereld overnemen,...

Organiseer een leuke verrassingsdag voor valentijnsdag

Heb jij elk jaar weer moeite om een onvergetelijke valentijnsdag te creëren, dan helpen...

Geef je kind een kindercamera cadeau

Foto’s en video’s zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze...

Gedichten bij de geboorte van een kind

Er zijn vele verschillende manieren waarop je kunt aankondigen dat je een kindje krijgt....

Categorieën

Comments