Leuke cadeautjes voor een mama!

Cadeautjes kopen vind ik enorm leuk. Maar ik heb ook wel eens dat mijn inspiratie op is. Dan struin ik eindeloos de lange winkelstraten door op zoek naar het geschikte cadeau zonder enig succes. Om dit te voorkomen (want hier heb ik een hekel aan) hou ik sinds een paar jaar lijstjes bij met cadeau ideeën voor ieder type vriend/kennis. Zo heb ik bijvoorbeeld lijstjes voor mannen (verdeeld in jong en oud), collega’s, schoonfamilie… Noem maar op! En sinds kort is daar een lijstje bijgekomen met cadeau ideeën voor vrouwen die (net) moeder zijn. Zie hieronder mijn ideetjes voor als jij ook een cadeau moet kopen voor iemand die moeder is! 

Tip 1: telefoonhoesje met foto 

Mijn eerste tip is om voor iemand die moeder is een telefoonhoesje te kopen met een foto erop. Voor een moeder zijn namelijk haar kinderen haar dierbaarste bezit, dus wat is leuker dan deze altijd met een foto bij je dragen. Vroeger deden mensen dit vaak met een fotootje in hun portemonnee maar dat is nu natuurlijk een beetje out-dated met het contactloos betalen. Daarom is een samsung of iphone hoesje met foto maken veel leuker! Via case24.com telefoonhoesjes kan je dit heel gemakkelijk laten maken en opsturen. En de verzending is ook nog eens gratis vanaf een bedrag van €14,95! Hoe leuk is dat :). 

Tip 2: ontspanningspakket 

Mijn tweede tip is om een ontspanningspakket cadeau te doen. Zeker voor moeders die net hun eerste kindje hebben is het vaak extreem wennen. Je krijgt namelijk te maken met gebroken nachten en een kind dat heel veel aandacht en verzorging nodig heeft. En sommige vrouwen hebben daarnaast ook nog een baan! Maar natuurlijk ook voor moeders die al wat langer of meerdere kinderen hebben is dit een heel leuk cadeau. Je ziet namelijk toch vaak dat moeders vergeten om even een momentje voor zichzelf te nemen of iets lekkers voor zichzelf te kopen. Maar als je ze een ontspanningspakket geeft met bijvoorbeeld maskertjes, nagellakjes en lekkere wijn en chocola, dan moeten ze wel even een momentje nemen. Want het is toch zonde om zo’n pakket te laten liggen! 

Tip 3: een schort 

Tot slot is een schort voor moeders een erg leuk cadeau. Ondanks dat de vrouw niet meer standaard een ‘huismoeder’ is, staan moeders altijd nog meer in de keuken dan vaders. Ik heb geen idee of dit komt doordat er toch nog een soort beeld van de ‘huismoeder’ bestaat of omdat vrouwen gewoon een verzorgender karakter hebben. Hoe dan ook, een schort is dus zeker een praktisch cadeau voor elke moeder! En mocht je een ‘gewoon’ schort van de Hema of Blokker een beetje saai vinden, dan kan je in Spanje heel leuk op een spaans schort de naam van de ontvanger laten borduren.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een linkbuilding specialist inhuren

De digitale wereld verandert voortdurend en het is soms lastig om bij te blijven....

Het belang van een goede vrieskist voor je bedrijf

In veel bedrijven speelt een vrieskist een cruciale rol bij het behouden van de...

hartverwarmende cadeaus voor elk kind

Als ouder wil je je kind de wereld geven. Je wilt ze van alle...

Wat is jouw favoriete merk huidverzorging voor je kinderen?

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten voor je kinderen is een moeilijke opgave. Er zijn...

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te...

Het grote sportgeheim

Sporten gaat niet alleen over sporten. Dat klinkt misschien alsof ik te veel gewichten...

Categorieën

Comments