Home Nieuws Leuke schoenen om aan jezelf te schenken

Leuke schoenen om aan jezelf te schenken

0
Leuke schoenen om aan jezelf te schenken

Soms wil je jezelf iets heel bijzonders schenken, en vaak is er geen beter cadeau als schoenen. De damesschoenen van Floris van Bommel in sale maken perfecte cadeaus. Floris van Bommel is een Nederlandse merk die al 9 generaties lederschoenen en accessoires maakt. De kwaliteit en verfijning zie je terug in de producten.

Van Bommel maakt voornamelijk klassieke modellen schoenen. Laarzen, enkellaarzen en sneakers. Ze onderscheiden zich door hun bijzonder prints, kleur en materiaal gebruik.

Wat zijn de leukste modellen in de sale?

Schoenen kopen is  leuk, schoenen kopen met korting is nog leuker. Daarom laten we jullie drie Floris van Bommel modellen zien die nu ook nog met sale te krijgen zijn. Door de benaming systeem van Floris van Bommel zijn de schoenen ook makkelijke terug te vinden.

Floris 85195.00 Black Calf Lange Knielaars

Deze superleuke zwarte enkellaarzen zijn gemaakt van kalfsleer en zijn daardoor supercomfortabel. Door een leuke print te gebruiken wordt er voor een beetje kleur gezorgd. Deze schoenen passen heel goed bij een jurk of spijkerbroek.

Floris 85192 zwart en blauw

Deze schoenen van Floris van Bommel zijn perfect voor een gezellig avondje uit. Deze suéde schoenen zijn uitgevoerd in het donkerblauw een perfecte match voor een donkere pantalon. Ze passen ook goed bij lichte jeans. Ook deze schoenen hebben een bijzondere print. Dichtbij bekeken zijn de schoenen indrukwekkend en door de donkere kleur zijn ze o een afstand toch nog best discreet.

Floris 85200 groen

Deze groenen enkellaarzen zijn een leuke toevoeging aan iedere outfit. De drie kleuren van de schoen passen perfect bij elkaar. De schoen is ook verdeeld in 3 verschillende materialen, 3 leerafwerkingen. Deze schoenen kun je bij chique gelegenheden dragen, maar je kunt ze ook casual dragen.

Waar zijn de schoenen te vinden?

De schoenen die wij gekozen hebben zijn allemaal verkrijgbaar via Supersales. Deze website toont alle aanbiedingen van meer dan 200 webshops. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen van Floris van Bommel. Naast de bovengenoemde schoenen zijn er natuurlijk veel meer schoenen.