Home Nieuws Zilveren ringen, voor jezelf of als geschenk

Zilveren ringen, voor jezelf of als geschenk

0
Zilveren ringen, voor jezelf of als geschenk

Zilveren sieraden zijn tijdloos! De trend wisselt nog al eens tussen goud en zilver, waarbij goud de laatste tijd ook weer meer wordt gezien. Maar het feit blijft dat zilveren sieraden altijd al trend zijn geweest. Met name zilveren ringen worden overal terug gezien. Of het nu gaat om een trouw- of verlovingsring, vriendschapsringen, de stoere Boeddha-ringen, of fijne kleine zilveren ringetjes die je om verschillende vingers kunt combineren.

Een sieraad voor iedere situatie

Persoonlijk vind ik dat zilveren altijd kan. Zilveren ringen zijn nooit te veel en nooit te weinig. Tenzij je natuurlijk om alle tien vingers een aantal ringen hebt, kan het in mijn ogen niet gauw te veel of te weinig. Zelfs één zilveren ring om je vinger geeft al een mooie touch aan je handen. Het valt mij persoonlijk altijd op als iemand mooie sierraden om heeft, of als ik in de horeca wordt bediend door iemand met mooie zilveren ringen.

Verzorgde handen

Zilveren sierraden zorgen voor de finishing touch van mooie verzorgde handen. Ook wanneer je niet de mooiste nagels hebt, ogen je handen op de manier al gauw chique. Om ervoor te zorgen jouw handen wél helemaal verzorgd zijn, hier een aantal tips. Ook wanneer je geen persoon bent voor nagellak en dergelijke, is het belangrijk om je nagels en nagelriemen goed te verzorgen. Door je nagels regelmatig te vijlen en je nagelriemen te verzorgen, voorkom je losse (pijnlijke) velletjes langs nagels. Wanneer je nagels netjes en gelijk gevijld zijn, heb je vaak ook niet eens meer nagellak nodig als je daar geen type voor bent. Maak daarnaast gebruik van de juiste handcrème, met name in de winter. In de winter kan je namelijk vaker last hebben van een droge huid. Ook hiervoor hoef je geen type te zijn die standaard een tube handcrème in haar tas heeft. Door simpelweg na het wassen van je handen je handen een beetje in te smeren thuis, blijven je handen nog verzorgder. Met een paar mooie zilveren ringen erbij is het helemaal af!

De keuze is reuze

Nogmaals, zilveren ringen kunnen voor vele situaties. Voor jezelf is het vaak al moeilijk om een mooie ring uit te zoeken. Want houd je zelf meer van grove of fijne ringen? En wat kunnen je handen het beste hebben? Wil je een zilveren ring voor iemand anders kopen, is het vaak nog lastiger. Om nog maar te zwijgen over het uitzoeken van een trouw- of verlovingsring. Naast het kiezen van de goede maat, bestaan zilveren ringen er in vele soorten. Klein en chique, grof en stoer, minimalistisch, kleurrijk: de keuze is reuze!