Home Beauty Mooie bh’s voor mama’s

Mooie bh’s voor mama’s

0
Mooie bh’s voor mama’s

Iedere vrouw verdient een paar mooie sets lingerie in haar kledingkast. Vooral na een zwangerschap zullen vrouwen merken dat hun bh’s niet meer fijn zitten, maar het is soms lastig om de nieuwe juiste maat te vinden. Vind er ook maar eens tijd voor, tussen de flesjes geven en luiers verschonen door. Daarom lees je in deze blog hoe je je maat kunt berekenen, welke soorten bh’s er zijn, waar je nieuwe sets kunt kopen en hoe je deze vervolgens het best kunt opbergen.

Welke maat heb ik? 

Het dragen van een bh in de verkeerde maat kan schade toebrengen aan je lichaam. Daarom is het erg belangrijk dat je de maten nauwkeurig opneemt. Om tot de juiste maat te komen, moet je twee maten opmeten: de onderwijdte en de bovenwijdte. De onderwijdte meet je vlak onder de borsten, dit is de omvang van de bh. De bovenwijdte is de borstomvang van het dikste deel van de borsten. Het verschil tussen de onder- en bovenwijdte geeft de cup aan. Op de website van lingeriespeciaalzaak Lindessa Best staat een handige tabel waarmee je in een keer de goede maat kunt aflezen nadat je de maten hebt opgemeten.

Welke soort past bij mij?

Nadat je de juiste maat hebt, is er nog de keuze uit verschillende soorten bh’s. Zo zijn er balconette bh’s, beugel bh’s, driedelige bh’s, push-up bh’s en sport bh’s. Bij een balconette bh zijn de cups horizontaal uitgesneden en staan dicht tegen elkaar aan, wat je borsten een mooi decolleté geeft. Een beugel bh heeft beugels aan de onderkant van de cups, dit geeft meer ondersteuning en comfort. Deze bh is geschikt voor zowel kleine als grote cupmaten. Driedelige bh’s hebben een hoog uitgesneden cup die de hele borst bedekt. Deze bh-soort is vooral voor grote borsten geschikt. Bij een push-up bh zorgt een extra vulling onderin de cup ervoor dat de borsten dichter naar elkaar geduwd worden en je extra decolleté krijgt. Ga je weer sportief aan de slag? Dan biedt de sport bh extra ondersteuning tijdens het sporten. Door de luchtige stof is deze bh erg comfortabel.

Nieuwe sets kopen

Nu je de juiste maat én soort hebt gevonden, is het tijd om jouw kast te voorzien van wat mooie nieuwe sets! Omdat je natuurlijk niet altijd tijd hebt om naar de lingeriezaak te gaan, vind je in de lingerie sale van Lindessa Best online de mooiste bh’s in allerlei maten, soorten, kleuren en ontwerpen. Nadat je jouw nieuwe favoriete bh’s in huis hebt is het belangrijk om ze goed op te bergen. Vouw de bh’s niet op, maar leg ze bijvoorbeeld in een ladekast of hang ze op hangers in je kast. Ook voor op reis heb je opbergtassen voor bh’s, waarin ze langer mooi blijven. Tot slot gaat een bh ongeveer 6 tot 10 maanden mee, mooie reden dus om later in het jaar weer eens te gaan shoppen!