Home Kids Een aantal tips voor het veilig dragen van je kindje

Een aantal tips voor het veilig dragen van je kindje

0
Een aantal tips voor het veilig dragen van je kindje

Wanneer je een nieuwe baby verwelkomt of gewoon meer te weten komt over je draagzak, dan is het essentieel om ervoor te zorgen dat de baby in een draagzal veilig is om een ​​zelfverzekerde en veilige peuter te worden. Toch horen we vaak dat nieuwe ouders er niet altijd zeker van zijn dat ze hun baby goed dragen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om u te helpen de basisveiligheidsstappen voor het dragen van uw baby te onthouden.

S.I.D.K.O is een acroniem dat u kan helpen herinneren waar u op moet letten terwijl de baby zich in uw Tula draagzak bevindt. Deze controlepunten zijn vooral belangrijk in de pasgeboren fase wanneer uw baby minimale hoofd- en nekcontrole nodig heeft. Maar het is handig om S.I.D.K.O in gedachten te houden wanneer je je kleintje draagt.

S – Strak

Je draagzak of draagdoek moet strak tegen je worden gedragen om je baby veilig vast te houden. We gebruiken vaak de uitdrukking "knuffel knuffel" om te beschrijven hoe uw baby in uw draagzak moet worden gehouden. Een comfortabel strakke draagzak zorgt ervoor dat u en de baby zich kunnen bewegen en die onnodig verschuiven of slippen van de baby voorkomt. Dit helpt ook om extra druk op uw lichaam te voorkomen.

I – In alle tijden in zicht

Terwijl je de baby draagt in een draagzak, moet je altijd hun gezicht kunnen zien en goed in de gaten te houden om luchtwegobstructies of problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat er geen stof van je kleding, tas of iets anders is dat het gezicht van je baby komt. Regelmatig controleren helpt u en de baby om op de hoogte te blijven.

D – Dicht bij een kus

Een snelle manier om te controleren of uw baby hoog genoeg op uw romp is geplaatst, is door uw hoofd naar beneden te kantelen en een kus te geven. Terwijl je in je draagzak of draagdoek zit, moet je de bovenkant van het hoofd van je baby kunnen kussen terwijl ze in de draagzak worden gehouden. Als je baby te laag is, moet je waarschijnlijk je tailleband hoger op je lichaam dragen.

K – Kin van borst

Een grote zorg die een geblokkeerde luchtweg kan veroorzaken, is als uw baby omvalt. Je moet in staat zijn om twee vingers breed te krijgen tussen de kin en borst van je baby om ze in optimale positie te houden om te dragen. Met hun kin van hun borst, heeft uw baby een vrije luchtweg en kan hij rusten en ontspannen in uw draagzak of draagdoek.

O – Ondersteunende rug

Als je draagzak goed aansluit, wordt de rug van je baby ondersteund in zijn natuurlijke ergonomische positie. Een niet-ondersteunde rug kan beweging of inzakking veroorzaken. Dit is ook waar die "knus knuffel" pasvorm van pas komt. Het paneel of de stof van je draagtas moet de baby in alle posities goed tegen je aan houden.

Onthoud S.I.D.K.O om uw baby op een veilige manier te kunnen dragen. Met de Tula free to grow draagzak heb je jarenlang plezier. Deze groeit namelijk mee met je kindje.