Home Nieuws Quapi kinderkleding, de moeite waard om te ontdekken!

Quapi kinderkleding, de moeite waard om te ontdekken!

0
Quapi kinderkleding, de moeite waard om te ontdekken!

In januari 2011 werd het Nederlandse merk Quapi geïntroduceerd. Het merk werd gelanceerd door de Nederlandse Monique IJsselstein-Van der Staay. Door de jaren heen is Quapi kinderkleding ongelooflijk populair geworden. Op moment van schrijven is deze kinderkleding dan ook reeds terug te vinden in meer dan tweehonderd verschillende verkooppunten. Voor veel mensen is de naam Quapi misschien in eerste instantie een beetje vreemd, maar er schuilt wel degelijk een bepaalde gedachte achter. Het is namelijk zo dat Quapi een afgeleide is van het Spaanse guapo, guapa of guapito. Dit betekent vertaalt naar het Nederlands eigenlijk zoveel als lust voor het oog of lekker ding. Ben jij ook wel benieuwd om kennis te maken met alle toppertjes die zijn terug te vinden in het assortiment met Quapi kinderkleding? In dat geval ben je daarvoor op deze pagina aan het juiste adres!

Vrolijke kinderkleding met leuke designs 

Op het ogenblik dat je het aanbod met Quapi kinderkleding gaat ontdekken zullen er je ongetwijfeld meteen een aantal zaken opvallen. Het is bijvoorbeeld zo dat elke collectie met Quapi kinderkleding weer over heel wat prachtige designs en opvallende kleuren beschikt. Dit is echter niet alles. Voor veel kinderkleding geldt namelijk dat het er wel goed uitziet, maar dat de uitstraling ervoor heeft gezorgd dat er moet worden ingeboet op vlak van comfort en kwaliteit. Dat geldt echter niet voor de Quapi kinderkleding. Deze kinderkleding combineert dan ook steeds een mooie uitstraling met een aanzienlijk comfort en een optimale kwaliteit. Als klap op de vuurpijl is Quapi kinderkleding ook nog eens zeer geschikt voor ieders budget. 

Kwaliteit tegen een interessante prijs 

Van Quapi kinderkleding wordt vaak gezegd dat ze over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding beschikt en dat is absoluut niet gelogen, integendeel. De verschillende kindercollecties van het merk Quapi zijn verkrijgbaar in de maat 86-92 tot en met 158-164 en staan steeds garant voor een uitstekende kwaliteit en een optimaal draagcomfort. Naast de collectie met kleding voor kinderen is het zo dat Quapi er eveneens voor heeft gekozen om uit te pakken met een speciaal assortiment met babykleding. De babycollectie is op haar beurt beschikbaar van maat 68 tot en met maat 86. Net zoals bij de Quapi kinderkleding wordt er ook bij de Quapi babykleding veelvuldig gebruik gemaakt van vrolijke pastelkleuren en bijpassende tekst prints. 

Ruime keuze aan prachtige Quapi kinderkleding 

De collectie met Quapi kinderkleding die op de markt is gebracht biedt werkelijk voor ieder wat wils. Concreet betekent dit dat je in het assortiment van Quapi niet alleen leuke leggings terug kan vinden, maar ook jurken, rokjes en shirts. Voor de winter spreekt het voor zich dat er ook prachtige winterjassen aangekocht kunnen worden en ook allerhande accessoires waaronder leuke sjaals behoren tot de mogelijkheden. Het staat dan ook vast dat het assortiment met Quapi kinderkleding alles bevat waar je behoefte aan hebt voor het realiseren van een complete look bij je kind(eren). Bovendien is het ook nog eens zo dat het aanbod van Quapi voor elke gelegenheid wat wils te bieden heeft. Gaande van een stijlvol jurkje en een kleurrijke legging tot een paar comfortabele slippers, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Voor Quapi kinderkleding kijk je natuurlijk op www.merkmeisjeskleding.nl.