Reclame maken doe je met kleding!

Bij reclame denk je al snel aan adverteren, maar er is meer. Er is een optie die veel voordeliger is en net zo effectief kan zijn. Relatiegeschenken bedrukken, en dan met name kleding! Met kleding zorg je ervoor dat mensen voor jou reclame maken, zonder dat ze zich ervan bewust zijn dat ze als reclamemiddel worden ingezet. Want iets krijgen, daar worden mensen altijd blij van. Een relatiegeschenk is het enige reclamemiddel waar een ontvanger ‘dankjewel’ tegen zegt. Je maakt reclame voor de ontvanger én voor zijn omgeving. Wij vertellen je hoe je kleding precies kunt inzetten voor dit doel.

Medewerkers stimuleren

Een optie is je eigen medewerkers reclame voor je laten maken. Voorzie hen van leuke kleding of accessoires zoals hoodies voor in het weekend. Je geeft een positief signaal af tegenover je medewerkers, maar ook bij hun omgeving blijf je in het geheugen hangen. Je kunt gewone kleding uitdelen, maar ook sportspullen. Daarmee stimuleer je namelijk ook nog eens vitaliteit. Nieuwe sportspullen zijn leuk om te krijgen en wil je meteen gebruiken. Mensen gaan dan dus makkelijker weer hardlopen of naar de sportschool. Je kunt voor iedereen een mooie, sportieve pet bedrukken of een hardlooparmband. Activity trackers zijn helemáál populair om te geven en te krijgen. 

Je doelgroep écht bereiken

Je kunt je medewerkers eens verrassen met leuke kleding en accessoires, maar dit kun je ook doen bij je doelgroep. Hier geldt eigenlijk hetzelfde: je maakt reclame door jezelf positief te positioneren bij je doelgroep zelf, maar je zorgt er ook voor dat de omgeving van deze mensen jou te zien krijgt. Kleding zoals hoodies zijn wellicht wat prijzig om aan iedereen weg te geven, maar je kunt  wel kleinere accessoires zoals handschoenen voor in de winter of zonnebrillen als zomers geschenk uitdelen. Een goed imago bij je doelgroep én extra exposure. Twee vliegen in één klap!

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

De geruststelling van elke moeder: een goede spoedtandarts Amsterdam!

Zoals iedereen in Nederland is de situatie nu met het corona-virus toch heel anders...

Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de...

Een mooi afscheid

Het is niet altijd het leukste onderwerp om over na te denken, of juist...

Waarom fysiek educatief speelgoed beter is voor jonge kinderen

Tegenwoordig lijkt het alsof je overal mensen ziet met een soort digitaal apparaat. De...

Doe makkelijk! Neem een elektrische fiets!

In Nederland is overal heen fietsen het normaalste ding van de wereld. Mensen uit...

Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

De zomer staat weer voor de deur en dus gaan we, voor zover mogelijk...

Categorie├źn

Comments