Home Nieuws Retro loopauto als cadeau geven of zelf kopen

Retro loopauto als cadeau geven of zelf kopen

0
Retro loopauto als cadeau geven of zelf kopen

Weet je niet wat je cadeau moet doen aan een kind? Denk aan een pasgeboren nichtje of een neefje van 3 die lekker speels is. Ik weet het namelijk wel: een retro loopauto. Nee, geen normale loopauto, het moet en retro loopauto zijn want dat is niet alleen leuk voor het kind maar ook mooier voor je huis.

Je huis niet vervuild met modern speelgoed

Het is ontzettend opvallend dat zodra mensen kinderen krijgen, hun huis verandert in een behoorlijk zooitje. Letterlijk overal ligt namelijk speelgoed. En dat is geen design of dat ziet er niet mooi uit, dat is van dat lelijke plastic. Daarom kun je beter een retro loopauto kopen of cadeau geven. Het heeft namelijk ook nog een bepaalde stijl die best goed kan passen bij je huis. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, dus als je alsnog een felle kleur wilt is rood bijvoorbeeld mogelijk. Wil je toch voor de nog klassiekere look gaan, neem dan een donkergroene.

Een retro loopauto voor kinderen van 1 tot 4

Qua hoogte zijn retro loopauto’s geschikt voor kinderen vanaf 1 en tot en met 4. Daarna worden ze te groot voor de loopauto, wat groeien die kinderen toch hard! Het is superleuk speelgoed voor kinderen van deze leeftijd omdat ze alles nog aan het ontdekken zijn en graag fantasieën uitspelen waar ze dingen doen zoals autoracen. Een retro loopauto heeft altijd een stuur zodat het kind daadwerkelijk kan draaien en het stuur en zo richting kan geven en daarmee om leren gaan. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten, dus ze kunnen in elk seizoen van het jaar gebruikt worden.

Een klassieke look

Retro loopauto’s zijn precies gemodelleerd naar auto’s uit de jaren twintig tot en met zestig. Dat is precies de era waarin auto’s er supertof uitzagen. Denk aan een klassieke speedster of een taxi uit een van die jaren. Je kunt ook kiezen voor een brandweerauto, sommige kinderen zijn nou eenmaal veel bezig met bijvoorbeeld brandweer of politie (door de felle kleuren misschien). Alle retro loopauto’s hebben een uniek ontwerp wat ze eigen maakt, en bovendien denken mensen er niet snel aan om er een te geven. Daar kan jij dus verandering in aanbrengen. Als je bedenkt dat je er eentje in je eigen huis wilt werkt het ook andersom: bezoekers zullen de retro loopauto opmerken en becomplimenteren. Het is nu eenmaal een tof item voor in huis, in tegenstelling tot al dat lelijke plastic speelgoed tegenwoordig.