Schoudertassen zijn praktisch, mooi én beter voor je lichaam

Schoudertassen zijn dé uitkomst voor alle vrouwen met kinderen. Vrouwen staan erom bekend dat ze altijd enorm veel spullen meenemen in hun tas. Vanaf het moment dat vrouwen moeder worden is het helemaal erg hoeveel spullen er meegenomen moeten worden. Een goede tas is hierbij noodzakelijk.

Altijd je handen vrij

Een handtasje ziet er natuurlijk hartstikke mooi en schattig uit, maar schoudertassen zijn handiger voor vrouwen met kinderen. Veel vrouwen krijgen last van hun armen, rug en/of nek van het langdurig vasthouden van een handtas. Het fijne aan schoudertassen is dat ze een brede band hebben die comfortabel op je schouder rust. Alle vrouwen met kinderen weten: je moet je handen constant vrij hebben. Kinderen zijn super onvoorspelbaar. Helemaal vanaf het moment dat ze kunnen lopen of kruipen gaan ze in een splitseconde alle kanten op. Het is dus belangrijk dat je als moeder altijd je handen vrij hebt om je kinderen tegen te houden als ze wegrennen, of als ze richting de energiekabels kruipen. Schoudertassen hang je over een van je schouders heen zodat je altijd je handen vrij hebt om je kinderen vast te houden.

Ruime schoudertassen

Als moeder moet je naast je eigen spullen zo veel meenemen als je een dagje opstap gaat met kinderen. Al ga je een dagje naar het park, naar de dierentuin of naar een pretpark, je kunt het huis niet verlaten zonder tas. Schoudertassen zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Dankzij de verschillende compartimenten zijn je spullen heel makkelijk op te bergen en ook weer terug te vinden. Dat scheelt weer lang gegrabbel. De grootte van je schoudertas hangt heel erg af van de spullen die je mee moet nemen. In de meeste schoudertassen is genoeg plek voor luiers, doekjes, spenen, speeltjes, extra setje kleding, sokjes, koekjes, flesje drinken etc. De grootte van de tas hangt af van jouw persoonlijke voorkeur, en van hoeveel spullen je meesjouwt natuurlijk.

Stoer of klassiek?

Kortom: schoudertassen zijn perfect voor alle moeders die graag op pad gaan met hun kinderen. Er is voor iedere moeder een perfecte schoudertas te vinden. Heb je een beetje een stoere stijl? Kies dan voor een schoudertas van canvas. Er zijn ook veel schoudertassen met een klassieke leren look, bijvoorbeeld in het zwart of cognac. Mijn persoonlijke favoriet zijn schoudertassen in een felle kleur zoals knalroze of kanariegeel. Dit is superleuk te combineren met een wat ‘saaiere’ outfit. De felle kleur van de schoudertas maakt je outfit helemaal af.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Who’s your daddy?

Dankzij programma’s als DNA Onbekend weten steeds meer mensen van het bestaan van een...

Moeilijk voeden

Onze vrienden zijn laatst ouder geworden. Met hun kleine jongen zijn ze helemaal gelukkig,...

De leukste exclusieve damesmode voor moeders

Het is toch zonde dat we zo weinig aandacht meer aan onszelf besteden als...

De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

Natuurlijk vind je je tuin mooi, maar heel feestelijk is hij niet. Slingers en...

Ninjapartijtje

Eenmaal bij elkaar onder de party tent was het feestje klaar om te beginnen....

Ik heb het door iemand anders laten doen

We hebben de afgelopen periode grotendeels meer tijd thuis doorgebracht dan dat we eigenlijk...

Categorieën

Comments