Schoudertassen zijn praktisch, mooi én beter voor je lichaam

Schoudertassen zijn dé uitkomst voor alle vrouwen met kinderen. Vrouwen staan erom bekend dat ze altijd enorm veel spullen meenemen in hun tas. Vanaf het moment dat vrouwen moeder worden is het helemaal erg hoeveel spullen er meegenomen moeten worden. Een goede tas is hierbij noodzakelijk.

Altijd je handen vrij

Een handtasje ziet er natuurlijk hartstikke mooi en schattig uit, maar schoudertassen zijn handiger voor vrouwen met kinderen. Veel vrouwen krijgen last van hun armen, rug en/of nek van het langdurig vasthouden van een handtas. Het fijne aan schoudertassen is dat ze een brede band hebben die comfortabel op je schouder rust. Alle vrouwen met kinderen weten: je moet je handen constant vrij hebben. Kinderen zijn super onvoorspelbaar. Helemaal vanaf het moment dat ze kunnen lopen of kruipen gaan ze in een splitseconde alle kanten op. Het is dus belangrijk dat je als moeder altijd je handen vrij hebt om je kinderen tegen te houden als ze wegrennen, of als ze richting de energiekabels kruipen. Schoudertassen hang je over een van je schouders heen zodat je altijd je handen vrij hebt om je kinderen vast te houden.

Ruime schoudertassen

Als moeder moet je naast je eigen spullen zo veel meenemen als je een dagje opstap gaat met kinderen. Al ga je een dagje naar het park, naar de dierentuin of naar een pretpark, je kunt het huis niet verlaten zonder tas. Schoudertassen zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Dankzij de verschillende compartimenten zijn je spullen heel makkelijk op te bergen en ook weer terug te vinden. Dat scheelt weer lang gegrabbel. De grootte van je schoudertas hangt heel erg af van de spullen die je mee moet nemen. In de meeste schoudertassen is genoeg plek voor luiers, doekjes, spenen, speeltjes, extra setje kleding, sokjes, koekjes, flesje drinken etc. De grootte van de tas hangt af van jouw persoonlijke voorkeur, en van hoeveel spullen je meesjouwt natuurlijk.

Stoer of klassiek?

Kortom: schoudertassen zijn perfect voor alle moeders die graag op pad gaan met hun kinderen. Er is voor iedere moeder een perfecte schoudertas te vinden. Heb je een beetje een stoere stijl? Kies dan voor een schoudertas van canvas. Er zijn ook veel schoudertassen met een klassieke leren look, bijvoorbeeld in het zwart of cognac. Mijn persoonlijke favoriet zijn schoudertassen in een felle kleur zoals knalroze of kanariegeel. Dit is superleuk te combineren met een wat ‘saaiere’ outfit. De felle kleur van de schoudertas maakt je outfit helemaal af.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

De geruststelling van elke moeder: een goede spoedtandarts Amsterdam!

Zoals iedereen in Nederland is de situatie nu met het corona-virus toch heel anders...

Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de...

Een mooi afscheid

Het is niet altijd het leukste onderwerp om over na te denken, of juist...

Waarom fysiek educatief speelgoed beter is voor jonge kinderen

Tegenwoordig lijkt het alsof je overal mensen ziet met een soort digitaal apparaat. De...

Doe makkelijk! Neem een elektrische fiets!

In Nederland is overal heen fietsen het normaalste ding van de wereld. Mensen uit...

Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

De zomer staat weer voor de deur en dus gaan we, voor zover mogelijk...

Categorieën

Comments