Home Beauty De verandering van je lichaam nadat je moeder bent geworden

De verandering van je lichaam nadat je moeder bent geworden

0
De verandering van je lichaam nadat je moeder bent geworden

Het merk Syl Design kende ik pas nadat ik moeder was geworden. Mijn beste vriendin en ik gingen een dagje shoppen. Na mijn zwangerschap ging mijn wereld niet verder dan flesjes geven, luiers verschonen, potjestraining en de buurtspeeltuin. Ik was constant bezig geweest met mijn kinderen. Mijn omgeving en ik werden er gek van. Vooral mijn beste vriendin vond dat ik er nodig uit moest en nam me mee naar de stad om gezellig een dagje te shoppen. Nadat we zo’n beetje alle winkels in de straat waren afgegaan kwamen we uit bij een lingeriespeciaalzaak. Hier hing de meest prachtige lingerie met mooie borduursels en sexy kant. De meeste lingerie die er hing was van Syl Design, een merk dat ik nog niet kende. Ik wilde omdraaien, mijn lichaam was zodanig veranderd na de zwangerschap dat ik mezelf niet in zo’n sexy setje kon voorstellen. Mijn vriendin kende Syl Design wel en verzekerde me dat het de beste keuze voor grote maten lingerie was.

Grote maten én een sexy uitstraling

Na lang aandringen van de verkoopster en mijn vriendin ben ik uiteindelijk toch een Syl Design setje gaan passen. Dit bleek de beste keuze te zijn geweest die ik die dag had kunnen maken. De Syl Design bh zat als gegoten en het allerbeste eraan: ik voelde me er enorm sexy en vrouwelijk in. De laatste keer dat ik me zo gevoeld heb was jaren daarvoor, voordat we kinderen kregen. Na die dag heb ik mijn garderobe uitgebreid met meerdere setjes lingerie van Syl Design. Sindsdien wil ik niet meer terug, Syl Design is sindsdien het enige lingeriemerk wat ik draag en waarop ik vertrouw.

Syl Design kan de verandering van je lichaam aan

Kinderen krijgen is het allermooiste wat mij ooit is overkomen. Een mama zijn was altijd al mijn grote droom en ik zou niet meer terug willen. Maar we weten allemaal dat hoe mooi het moeder zijn ook is, het heel moeilijk kan zijn dat je lichaam zo is veranderd. De zwangerschap en vooral de borstvoeding heeft bij mij heel veel invloed gehad op mijn borsten, ik paste geen van mijn oude bh’s meer. Nadat je moeder bent geworden raak je het gevoel van sexy zijn een beetje kwijt. Los van dat je lichaam zo is veranderd ben je alleen maar bezig met je kroost en niet meer met jezelf. Hierom is het fijn om lingerie te dragen die niet alleen goed ondersteunt, maar die je ook het gevoel van vrouwelijkheid teruggeeft.

De stijlen van Syl Design

Of je nu een stoere stijl hebt of houdt van een verleidelijke look, alle lingerie van Syl Design is gemaakt van zachte stof en fijne materialen van goede kwaliteit. Zelf heb ik meerdere soorten en vind ik het leuk om af te wisselen. Een van mijn favoriete Syl Design bh is de camouflage bh die je niet ziet onder een t-shirt, ideaal voor naar je werk. Het belangrijkste vind ik dat ik me goed voel in de lingerie van Syl Design en dat het superlekker zit.

Badmode van Syl Design

Ik heb het altijd moeilijk gevonden om mij fijn te voelen in strandkleding. Zeker na de zwangerschap nam mijn onzekerheid toe. Dagen die in het teken van een gezellige dag met mijn gezin zouden moeten staan maakte ik mij constant zorgen om mijn lichaam in een iets te krappe bikini. Aangezien ik al zo tevreden was met de lingerie van Syl Design, maakte ik een sprongetje in de lucht toen ik erachter kwam dat ze ook een uitgebreide badmode collectie hebben. Mijn zomer kan niet meer stuk!