Op avontuur in Name it kleding

Mijn dochtertje is een ontzettende avonturier. Ze wil het liefst de hele dag buiten spelen, klimmen, klauteren en rondrennen. Doordat ze zo bewegelijk is heeft ze het liefst sportkleding aan. Ze geeft niet zoveel om mode. Maar ik wilde zo graag dat ze er af en toe ook anders uit zag. Dus was het een uitdaging om leuke gemakkelijke maar ook leuk uitziende kleding voor haar te vinden. Die ook nog betaalbaar is, want mijn man is de enige die werkt op het moment. Een bevriende moeder raadde mij Name it aan. Ze had het een keer online besteld en was er helemaal enthousiast erover!

Online shoppen

Nou ben ik nooit echt van het online shoppen geweest, ik zie en voel liever de stoffen die ik draag, maar aangezien het nu om mijn dochter gaat en het haar toch niet veel interesseert besloot ik de gok te wagen. Ik keek op de website en ik zag zoveel leuke dingen dat ik niet kon kiezen! Ik zag al snel dat er ook unisex kleding was van Name it en ben bij die categorie gaan rondsnuffelen. Ik vond daar niet zoveel wat ik leuk vond, dus toch bij de meisjescategorie gaan kijken. Daar vond ik ontzettend veel! Ik besloot een sportief rokje van katoen met legging te kopen en een leuke meisjessweater. Binnen een dag werd het al thuisbezorgd!

Proef op de som

Toen kwam de proef op de som; mijn dochter enthousiast maken voor deze kleding. Dat was niet zo moeilijk als ik gedacht had. Doordat ik neutrale kleuren had gekozen vond ze het al snel goed. Ze deed het aan en vond het zelf lekker zitten en ook leuk staan. Gelukkig zijn de kleding van Name it betaalbaar, dus heb ik daarna nog meer gekocht. Ook weer online, want dat beviel mij goed. Nu rent mijn dochtertje rond in kleding van Name it. Ze klimt in bomen, ze gaat op avontuur, maar ze doet ook toneelles en danst. Allemaal in deze kleding. Ik moet zeggen dat de kwaliteit erg goed is, want de kleding van Name it overleeft al deze activiteiten!

Missie geslaagd

Mijn missie was geslaagd! Het was mij gelukt om kleding te vinden die zowel comfortabel als meisjesachtig is. Mijn dochtertje vindt het leuk en ze draagt nu alleen nog maar kleding van Name it. Ik heb zelf ook een avontuur gehad door voor het eerst online shoppen. Dus ik kan zeker zeggen dat met je met het kopen van kleding van Name it een avontuur aangaat.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

De geruststelling van elke moeder: een goede spoedtandarts Amsterdam!

Zoals iedereen in Nederland is de situatie nu met het corona-virus toch heel anders...

Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de...

Een mooi afscheid

Het is niet altijd het leukste onderwerp om over na te denken, of juist...

Waarom fysiek educatief speelgoed beter is voor jonge kinderen

Tegenwoordig lijkt het alsof je overal mensen ziet met een soort digitaal apparaat. De...

Doe makkelijk! Neem een elektrische fiets!

In Nederland is overal heen fietsen het normaalste ding van de wereld. Mensen uit...

Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

De zomer staat weer voor de deur en dus gaan we, voor zover mogelijk...

Categorie├źn

Comments