Op avontuur in Name it kleding

Mijn dochtertje is een ontzettende avonturier. Ze wil het liefst de hele dag buiten spelen, klimmen, klauteren en rondrennen. Doordat ze zo bewegelijk is heeft ze het liefst sportkleding aan. Ze geeft niet zoveel om mode. Maar ik wilde zo graag dat ze er af en toe ook anders uit zag. Dus was het een uitdaging om leuke gemakkelijke maar ook leuk uitziende kleding voor haar te vinden. Die ook nog betaalbaar is, want mijn man is de enige die werkt op het moment. Een bevriende moeder raadde mij Name it aan. Ze had het een keer online besteld en was er helemaal enthousiast erover!

Online shoppen

Nou ben ik nooit echt van het online shoppen geweest, ik zie en voel liever de stoffen die ik draag, maar aangezien het nu om mijn dochter gaat en het haar toch niet veel interesseert besloot ik de gok te wagen. Ik keek op de website en ik zag zoveel leuke dingen dat ik niet kon kiezen! Ik zag al snel dat er ook unisex kleding was van Name it en ben bij die categorie gaan rondsnuffelen. Ik vond daar niet zoveel wat ik leuk vond, dus toch bij de meisjescategorie gaan kijken. Daar vond ik ontzettend veel! Ik besloot een sportief rokje van katoen met legging te kopen en een leuke meisjessweater. Binnen een dag werd het al thuisbezorgd!

Proef op de som

Toen kwam de proef op de som; mijn dochter enthousiast maken voor deze kleding. Dat was niet zo moeilijk als ik gedacht had. Doordat ik neutrale kleuren had gekozen vond ze het al snel goed. Ze deed het aan en vond het zelf lekker zitten en ook leuk staan. Gelukkig zijn de kleding van Name it betaalbaar, dus heb ik daarna nog meer gekocht. Ook weer online, want dat beviel mij goed. Nu rent mijn dochtertje rond in kleding van Name it. Ze klimt in bomen, ze gaat op avontuur, maar ze doet ook toneelles en danst. Allemaal in deze kleding. Ik moet zeggen dat de kwaliteit erg goed is, want de kleding van Name it overleeft al deze activiteiten!

Missie geslaagd

Mijn missie was geslaagd! Het was mij gelukt om kleding te vinden die zowel comfortabel als meisjesachtig is. Mijn dochtertje vindt het leuk en ze draagt nu alleen nog maar kleding van Name it. Ik heb zelf ook een avontuur gehad door voor het eerst online shoppen. Dus ik kan zeker zeggen dat met je met het kopen van kleding van Name it een avontuur aangaat.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Een auto huren in de buurt is wel zo...

Een auto huren in de buurt is wel zo gemakkelijk, zeker wanneer je op...

Tips: verzorging gevoelige huid

Heb je regelmatig uitslag op je huid, of reageer je snel op bijvoorbeeld nieuw...

Van dashcam tot raamfolie, alles voor je auto

Zowel een dashcam kopen als auto raamfolie installeren zijn tegenwoordig erg populair. Autoruiten tinten...

3x lastminute deals in Nederland

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat voor veel mensen ook de...

Zo maak je jouw foto’s nog mooier!

Het kan erg leuk zijn om in het bezit te zijn van een fotocamera....

Wat is de koers iota en hoe iota kopen?

Het is momenteel helemaal hot om te investeren op de beurs. Om cryptocurrency aan...

Categorieën

Comments