Op avontuur in Name it kleding

Mijn dochtertje is een ontzettende avonturier. Ze wil het liefst de hele dag buiten spelen, klimmen, klauteren en rondrennen. Doordat ze zo bewegelijk is heeft ze het liefst sportkleding aan. Ze geeft niet zoveel om mode. Maar ik wilde zo graag dat ze er af en toe ook anders uit zag. Dus was het een uitdaging om leuke gemakkelijke maar ook leuk uitziende kleding voor haar te vinden. Die ook nog betaalbaar is, want mijn man is de enige die werkt op het moment. Een bevriende moeder raadde mij Name it aan. Ze had het een keer online besteld en was er helemaal enthousiast erover!

Online shoppen

Nou ben ik nooit echt van het online shoppen geweest, ik zie en voel liever de stoffen die ik draag, maar aangezien het nu om mijn dochter gaat en het haar toch niet veel interesseert besloot ik de gok te wagen. Ik keek op de website en ik zag zoveel leuke dingen dat ik niet kon kiezen! Ik zag al snel dat er ook unisex kleding was van Name it en ben bij die categorie gaan rondsnuffelen. Ik vond daar niet zoveel wat ik leuk vond, dus toch bij de meisjescategorie gaan kijken. Daar vond ik ontzettend veel! Ik besloot een sportief rokje van katoen met legging te kopen en een leuke meisjessweater. Binnen een dag werd het al thuisbezorgd!

Proef op de som

Toen kwam de proef op de som; mijn dochter enthousiast maken voor deze kleding. Dat was niet zo moeilijk als ik gedacht had. Doordat ik neutrale kleuren had gekozen vond ze het al snel goed. Ze deed het aan en vond het zelf lekker zitten en ook leuk staan. Gelukkig zijn de kleding van Name it betaalbaar, dus heb ik daarna nog meer gekocht. Ook weer online, want dat beviel mij goed. Nu rent mijn dochtertje rond in kleding van Name it. Ze klimt in bomen, ze gaat op avontuur, maar ze doet ook toneelles en danst. Allemaal in deze kleding. Ik moet zeggen dat de kwaliteit erg goed is, want de kleding van Name it overleeft al deze activiteiten!

Missie geslaagd

Mijn missie was geslaagd! Het was mij gelukt om kleding te vinden die zowel comfortabel als meisjesachtig is. Mijn dochtertje vindt het leuk en ze draagt nu alleen nog maar kleding van Name it. Ik heb zelf ook een avontuur gehad door voor het eerst online shoppen. Dus ik kan zeker zeggen dat met je met het kopen van kleding van Name it een avontuur aangaat.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Who’s your daddy?

Dankzij programma’s als DNA Onbekend weten steeds meer mensen van het bestaan van een...

Moeilijk voeden

Onze vrienden zijn laatst ouder geworden. Met hun kleine jongen zijn ze helemaal gelukkig,...

De leukste exclusieve damesmode voor moeders

Het is toch zonde dat we zo weinig aandacht meer aan onszelf besteden als...

De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

Natuurlijk vind je je tuin mooi, maar heel feestelijk is hij niet. Slingers en...

Ninjapartijtje

Eenmaal bij elkaar onder de party tent was het feestje klaar om te beginnen....

Ik heb het door iemand anders laten doen

We hebben de afgelopen periode grotendeels meer tijd thuis doorgebracht dan dat we eigenlijk...

Categorieën

Comments