Home Vrije tijd De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

0
De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

Natuurlijk vind je je tuin mooi, maar heel feestelijk is hij niet. Slingers en ballonnen hangen er uiteraard niet het hele jaar door. Maar dat maakt het extra speciaal om je tuin wel even te versieren tijdens een feestje in de zomer. Dit zijn de leukste en populairste themaversieringen van deze zomer.

Want na tijden mensen niet gezien te hebben en waar het binnen nog niet fijn is om elkaar te ontmoeten en afstand te houden, maar een tuinfeestje geven mag weer.

Versiering is goud

Men zegt dat zwijgen goud is, maar de versiering voor deze zomer ook! Want goud is wat de klok slaat. En dit thema kun je heel mooi in alle facetten doortrekken. Denk aan goud bestek en glazen, een mooie gouden loper over je tafel en natuurlijk bijpassende ballonnen. We vinden het vaak leuk om vrienden en familie te vragen met het thema rekening te houden in hun kledingkeuze; dat kan in dit geval lastig zijn voor de gasten. Extra leuk om dan een tafeltje te ergens neer te zetten met gouden versiersels. Denk aan glitters of strassteentjes, grappige gouden kettingen of een lekkere foute gouden boa. Extra leuk als je het feestje overdag doet, want alle gouden versiering zal mooi weerkaatsen in het zonlicht.

Beachparty

Als je niet met zijn allen naar het strand kan, komt het strand wel naar jou. Dit thema is heerlijk voor de warmste zomerdagen. Zet in je tuin een zwembadje voor de volwassenen waar iedereen even de voetjes kan verkoelen en een voor de kinderen om lekker in te spelen. Geen zin in zand overal? Dan kun je ook leuke bamboematten op de grond leggen. En vergeet natuurlijk niet de accessoires. Kies voor flamingo versiering en schenk limonade uit een sapkan in de vorm van een ananas. Hang de hawaiislingers bij de deur, want niemand mag naar binnen zonder eentje om zijn nek te hebben. Gelukkig kan men bij dit thema wel zijn of haar outfit voor de dag erop laten matchen, dus vergeet dat niet om op de uitnodiging te zetten!

Grillen maar!

Waarom zou je niet het eten als thema kunnen gebruiken? Wij vinden dat juist een heel goed idee. Want barbecueën is niet zomaar eten; het is een happening! Zet lange tafels vol met lekker eten, zorg er wel voor dat je het kunt afdekken tegen de vliegen, en los elkaar af – of ontmoet elkaar juist – bij de barbecue. Dit thema is meer dan alleen eten, want er is voldoende bbq versiering om het feest compleet te maken. Denk aan bijpassende kartonnen bordjes, tafelkleden en zelfs slingers met bbq-gerei. Flip die burgers maar!