Home Vrije tijd Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

0
Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

Als je een man bent, dan is de kans groot dat je in je jeugd Pokemon kaarten hebt verzameld. Dit was vanaf 2000 tot 2010 een grote hype in Nederland en deze hype is toen erg afgezwakt. Tegenwoordig is het verzamelen van Pokemon kaarten weer helemaal in en dat heeft ermee te maken dat er weer geweldige Pokemon games en films verschijnen, maar ook dat er Pokemon kaarten zijn die enorm veel geld waard kunnen zijn. Sommige Pokemon kaarten zijn zelfs meer dan een miljoen euro waard. Omdat Pokemon kaarten weer erg populair zijn, kun je Pokemon kaarten op verschillende plekken aanschaffen. Welke plekken dat precies zijn, vind je in dit artikel. 

 

Handelsplatformen 

Op het internet zijn verschillende handelsplatformen te vinden waar je terecht kan voor het aanschaffen en verkopen van verschillende soorten kaarten, waaronder Pokemonkaarten. Op deze handelsplatforms vind je geen nieuwe Pokemonkaarten, maar bekende oude Pokemonkaarten en deze kunnen soms wel duizenden euro’s kosten. Als je dus een beginnende Pokemonkaarten verzamelaar bent, is het zeker niet verstandig om op handelsplatformen Pokemonkaarten aan te schaffen.

 

Bezoek een webwinkel

Door de stijgende populariteit van Pokemonkaarten zijn er veel webwinkels die Pokemonkaarten weer aan hun assortiment hebben toegevoegd, maar ook zijn er talloze nieuwe webwinkels verschenen die zich enkel richten op het verkopen van Pokemonkaarten. Bij deze webwinkels kan je terecht voor het aanschaffen van nieuwe Pokemonkaarten, maar vaak ook voor tweedehands Pokemonkaarten. Als je een startende Pokemonkaarten verzamelaar bent, dan kun je het beste een webwinkel bezoeken en daar Pokemon booster packs of een elite trainer box aanschaffen. Hier vindt je de juiste pokemonkaarten om je collectie uit te breiden!

 

Pas op voor imitatie 

Doordat bepaalde pokemonkaarten veel geld waard kunnen zijn en ook nog eens zeer gewild zijn, worden er tegenwoordig veel imitatie pokemonkaarten op de markt gebracht. Deze kaarten tref je niet aan bij een webwinkel, maar je kunt ze wel tegenkomen als je op een handelsplatform of een website waar tweedehands artikelen verkocht worden gaat kijken. Imitatie pokemonkaarten zijn erg lastig te onderscheiden van echte pokemonkaarten en daarom is het aan te raden om alleen pokemonkaarten bij een Nederlandse webwinkel aan te schaffen. Je bent niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit of dat de Pokemonkaarten echt zijn, maar ook ben je in de meeste gevallen goedkoper uit bij een Nederlandse webwinkel en dat is fijn!