Wie is er nou geen fan van deze verzorgingsmerken?

Veel mensen gebruiken verzorgingsproducten voor hun huid. En dat mag ook best, onze huid heeft namelijk veel te verduren. Dag in, dag uit schadelijke invloeden van buitenaf doet onze huid niet altijd goed en daarom mogen we best een beetje voor haar zorgen. Gelukkig zijn er altijd een aantal huidverzorgingsproducten die altijd voor ons klaar staan. In dit blog 3 favoriete huidverzorgingsproducten die ook echt iets goeds door voor je huid.

Zwitsal

Zwitsal, wie is er niet groot mee geworden? Alleen al de heerlijke en specifieke geur van Zwitsal is bij velen favoriet. Dit merk staat bekend om zijn verzorgingsproducten voor baby’s maar eigenlijk voor alle leeftijden geschikt. Een babyhuidje is nog zeer kwetsbaar en daar zijn deze producten juist voor gemaakt. Ze ondersteunen en verzorgen de huid waar nodig. Dus waarom de Zwitsal producten alleen gebruiken voor baby’s? Het merk heeft tegenwoordig een ontzettend groot aanbod aan producten. Van vochtige doekjes tot aan shampoos tot aan bodylotion, alle denkbare soorten huidverzorging kun je in het assortiment terug vinden. En het fijne van deze producten? Je ruikt altijd heerlijk naar de Zwitsal geur! Wist je trouwens dat ze tegenwoordig ook een deodorant aan hun assortiment hebben toegevoegd?

Vaseline

Nog zo’n merk dat al jarenlang geliefd is bij velen is Vaseline. En zeg nou zelf, wie heeft er geen pot vette vaseline in de kast staan? Vaseline werd oorspronkelijke gemaakt voor de droge en schrale huid. Tegenwoordig heeft dit merk, net zoals Zwitsal, hun assortiment flink uitgebreid en kun je voor ieder huidtype wel een gepast verzorgingsproduct vinden. Heb je nou echt last van een hele droge huid en heb je bijna alles geprobeerd? Vaseline heeft een bodylotion die je huid tot wel 3 weken hydrateert. Menig consument is er razend enthousiast over.

Niveau

Last but not least, Nivea. Het merk kenmerkt zich door de blauwe producten met witte letters. Niveau heeft net zoals de andere merken een ontzettend groot assortiment. Misschien nog wel het grootste assortiment van deze 3 lievelingsmerken. Van deodorant tot doucheschuim en zelf zonnebrandcrème of aftersun. Niveau is vooral geschikt voor de normale huidtype maar ook voor andere huidtype hebben ze producten die voldoen aan de behoefte van de huid. Met een grote pot niveau zit je in ieder geval altijd goed als je huid net even dat beetje extra verzorging nodig heeft.

Heb jij nog een ander merk waar je groot fan van bent? Laat het ons weten, dan voegen we hem graag aan het lijstje toe.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Cocktails, cocktails, nog eens cocktails!

Goeie cocktails drinken; wat is het toch leuk! De wereld van cocktails is groot,...

Kies voor haarverzorging met de kracht van arganolie

Het verzorgen van de haren is voor iedereen erg belangrijk. De haren op het...

Wat zijn mijn rechten en plichten als stiefouder?

Als stiefouder heeft u een bijzondere positie binnen het gezin. Hoe zit het precies...

Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

Als je een man bent, dan is de kans groot dat je in je...

3 Tips als jij met jouw vrienden op vakantie...

Wil jij dit jaar graag met jouw vrienden op vakantie gaan? Dan is het...

Wil je zelf je auto verkopen? Dit kun je...

Wil je zelf je auto verkopen? Dat kan online bij bijvoorbeeld OSW.nl heel gemakkelijk!...

Categorieën

Comments