Home Nieuws Een auto huren in de buurt is wel zo prettig

Een auto huren in de buurt is wel zo prettig

0
Een auto huren in de buurt is wel zo prettig

Een auto huren in de buurt is wel zo gemakkelijk, zeker wanneer je op pad gaat met je kinderen. Een auto huren waar je eerst voor nog moet reizen met het openbaar vervoer of waar je op de fiets naartoe moet, geeft teveel gedoe. Een auto huren in de buurt kan in iedere grote stad. Dat is alvast fijn om te weten. De ruim 2.150 auto's van Greenwheels staan in de meeste grote steden in Nederland en ook op verschillende stations. Zo is er altijd een auto in de buurt en heb je altijd een auto tot je beschikking. Zeker wanneer je gebruikmaakt van de Greenwheels app is een auto huren in de buurt snel geregeld.

Een auto huren in de buurt, bijvoorbeeld in Rotterdam

Car sharing Rotterdam is snel en gemakkelijk. Je vindt de auto's van Greenwheels overal in Rotterdam. Dat is, met een aantal van 215 deelauto's natuurlijk niet zo vreemd. Je kunt in Rotterdam dus altijd een auto huren in de buurt. Via de app zie je precies welke auto waar staat en wanneer deze auto beschikbaar is. Wil je een dagje met de kinderen naar opa en oma aan de andere kant van het land? Dan kun je via de app een auto huren en er de hele dag gebruik van maken. Heb je de auto maar een uurtje nodig? Ook dat is geen probleem. Het is alleen van belang dat je de auto op tijd reserveert.

Waarom moet ik een auto reserveren?

Een deelauto wordt door heel veel mensen gebruikt. Als iedereen zomaar de auto zou pakken, dan kun je er nooit van op aan dat je een auto kunt gebruiken wanneer je deze nodig hebt. Je kunt via de app de auto reserveren en deze app ook gebruiken om de auto te openen. In de auto, in het dashboardkastje, kun je de boardcomputer vinden. In deze boardcomputer is de autosleutel verborgen. Je kunt deze sleutel pakken op het moment dat je de bijbehorende code invoert.

Een deelauto vervangt tot 11 andere auto's

Je kunt je dus voorstellen dat een deelauto veel ruimte oplevert in de stad. Zeker wanneer alle gebruikers van de deelauto hun eigen auto de deur uit doen. Dan levert één deelauto zomaar 10 lege parkeerplekken op. Kun je je voorstellen wat je met al die ruimte kunt doen? Misschien dat al deze plekken op een gegeven moment groen gemaakt kunnen worden. Een struik hier, een boom daar. Hoe mooi zou de stad dan worden?