Home Nieuws Auto huren ideaal voor alle irritante clubjes van je kids

Auto huren ideaal voor alle irritante clubjes van je kids

0
Auto huren ideaal voor alle irritante clubjes van je kids

Een auto huren is ideaal. Je wil altijd het beste voor je kinderen. Ze gaan naar school, eten gezond, gaan op tijd naar bed, vermaken zich op verschillende clubjes. Maar voor mama kan het soms best vervelend en vermoeiend zijn. Op het moment dat je één seconde op de bank zit met een kop thee en het goede boek waar je al weken geleden aan begonnen bent, maar nog geen tijd voor jezelf hebt gehad om het te lezen, moet je weer op pad. Je kinderen ophalen of wegbrengen naar één van die irritante clubjes waar jij ze zo nodig op wilde hebben.

Auto huren: daar ga je weer…

De clubjes zijn heel leuk voor je kinderen. Ze leren er anderen kennen, ontdekken hun vaardigheden en hebben lol. Maar wanneer zij bij hun muziek-, paardrijd- of schaakles zijn, heb jij geen tijd om je boek uit te lezen. Je gaat van hot naar her, en weet niet wanneer je tijd voor jezelf in moet plannen als je alles steeds met de fiets moet doen. Een auto huren is de oplossing voor al je problemen. Je brengt en haalt de kinderen sneller dan op de fiets of met de scooter. Bovendien is het een stuk veiliger.

Auto huren veiliger dan fietsen

Fietsen is goed voor je eigen conditie, en die van je kinderen. Maar toch is het vaak lastig om alles op de fiets te doen, zeker omdat je niet alleen voor jezelf op de weg moet letten. Je moet continu opletten of je kinderen wel kijken bij het oversteken, of ze niet in de dode hoek van een vrachtwagen zitten, of die idiote Audi van links geen voorrang verleent… Daarbij werk je jezelf in het zweet en regent het ook 9 van de 10 keer in Nederland. Een auto huren is veel veiliger dan fietsen. Je propt je kinderen op de achterbak, neemt hun viool mee, en rijdt ermee weg. Maar een auto huren heeft meer voordelen…

Andere voordelen van een auto huren

Een auto huren is dus niet alleen veiliger, het is ook nog eens goedkoper dan een auto kopen. Als je een auto koopt ben je namelijk in één keer een bak met geld kwijt, terwijl je bij een auto huren alleen betaalt voor het moment dat je ‘m gebruikt. Dat is natuurlijk niet de hele tijd, dus je kunt ‘m gebruiken wanneer je wilt – en dus ook betalen wanneer je wilt. In het drukke bestaan van een moedersleven kun je je niets prettigers wensen dan een auto huren!