Home Nieuws Waar moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje?

Waar moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje?

0
Waar moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje?

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! De geboorte van je kind is één van de mooiste momenten uit je leven. Dit prachtige moment wil je natuurlijk delen met al je vrienden en familie. Dit doe je natuurlijk door een geboortekaartje te versturen. Het uitzoeken van het juiste kaartje kan soms erg lastig zijn. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten online te vinden en je wilt natuurlijk wel het perfecte kaartje. Deze tips kunnen je helpen om het perfecte geboortekaartje te vinden.

Neem de tijdOOIEVAAR

Waar je vroeger nog naar de drukkerij moest om een geboortekaartje uit te zoeken, kan dit tegenwoordig gemakkelijk en snel online. Er is een heel groot aanbod kaartjes beschikbaar op het internet. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Daarom is het belangrijk dat je de tijd neemt voor het uitzoeken van het perfecte kaartje. Bedenk van tevoren goed wat voor ontwerp en welke kleuren je wilt. En welke stijl moet het kaartje hebben? Als je het antwoord op deze vragen hebt, zal je zien dat er een hoop kaartjes afvallen. Dit maakt de keuze veel gemakkelijker.

Ontwerp je eigen geboortekaartje

Het makkelijke van online je geboortekaartjes uitzoeken, is dat je de kaartjes vaak aan kan passen naar jouw wens. Je kunt het hele geboortekaartje zelf samenstellen. Je kiest een bepaald ontwerp en vervolgens kun je zelf de tekst en de kleuren aanpassen. Je kunt er bijvoorbeeld ook een foto opzetten. Dit maakt het kaartje nog unieker en persoonlijker. Maar het blijft niet bij het zelf maken van een kaartje, je kunt namelijk ook zelf de envelop en een sluitsticker uitzoeken.

Bestel de kaartjes

Nadat je de kaartjes hebt samengesteld, hoef je alleen maar te wachten tot de bevalling. Dan kun je namelijk het gewicht en de lengte erop zetten. Maar bij het bestellen van geboortekaartjes zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

 

  • Bedenk op tijd naar wie je het kaartje wilt sturen

 

Een geboortekaartje sturen is net zoals het uitnodigen van mensen op je bruiloft, wie zal ik wel en wie zal ik niet uitnodigen? Je kunt het beste alle mensen waarnaar je een kaartje wilt sturen opschrijven. Begin eerst bij je familie, daarna je vrienden, dan je kennissen en collega’s.

 

 

  • Verzamel alle adressen

 

Maak ruim van tevoren een adressenlijst. Dit kan nogal veel tijd in beslag nemen omdat je alle adressen handmatig moet opzoeken.

 

 

  • Bestel extra kaartjes

 

Vaak merken kersverse ouders dat ze toch nog een paar mensen geen kaartje hebben gestuurd. Bestel daarom direct een paar extra kaartjes, dit scheelt je tijd en geld.