Home Nieuws TV beugel beschermt je TV tegen je spelende kids

TV beugel beschermt je TV tegen je spelende kids

0
TV beugel beschermt je TV tegen je spelende kids

Als je moeder bent net als ik, weet je dat het belangrijk is om je kinderen de ruimte te geven om te spelen. Niet alleen buiten met springtouwtjes en tennisballen, maar ook binnen als het minder lekker weer is. Spelen bevordert de ontwikkeling en het inbeeldingsvermogen van je kids. Het is vele malen beter dan ze op een scherm laten kijken. Hartstikke leuk, die spelende kinderen. Alleen wil er nog wel eens in je huis wat kapot gaan. Een lamp hier, een vaas daar. Ook je televisie blijft vaak niet veilig. Een televisie die op een televisiemeubel staat, staat vaak precies op een hoogte waar kinderen er nog bij zouden kunnen komen. Dus verhoog je televisie en hang hem veilig op met een TV beugel! Ik heb het ook gedaan en kan je uit persoonlijke ervaring vertellen waarom een TV beugel zo fijn is.

Veilig

De handigste functie van zo’n TV beugel is dat je je televisie hoog kunt hangen. Je hebt dus minder kans op speelgoed of een kind dat er tegenaanstoot. Je hoeft niet meer op te springen om de televisie op te vangen. Hij zit namelijk heel stevig in zo’n TV beugel, dus er zou zelfs nog wat tegen aan kunnen komen. Naast dat de televisie hoog hangt, hoef je nu ook niet per se meer een televisiemeubel te nemen. Die dingen hebben namelijk vaak scherpe randen, en kinderen kunnen zich er flink aan bezeren als ze er tegenaan komen. Denk bijvoorbeeld aan je twee stoeiende jongens waarvan er eentje met het hoofd naar achter gaat en bam, daar is de rand van de TV meubel. Dit is mij dus overkomen en meneer had een gigantische bult. Sinds ik de TV heb opgehangen heb met zo’n TV beugel heb ik dus geen meubel meer en is daar heel veel ruimte voor de TV waar ze nog door kunnen spelen.

Met een TV beugel heb je tenminste nog iets moois in huis

Sinds ik kinderen heb, is mijn huis een stuk lelijker geworden. Overal ligt van dat plastic speelgoed, ik heb vlekken op mijn bank, noem het maar op. Met zo’n TV beugel gun je jezelf ook nog eens wat. Je huis wordt weer een stukje mooier en meer design. Het is tof om te zien hoe zo’n TV kan hangen. Ga precies op die vlekken in je bank zitten zodat je ze niet ziet, stuur je kinderen naar buiten, en geniet van de strakke televisie-ervaring die je krijgt met een TV beugel. Ik doe soms niets liever!