Black Friday bij Coolblue

Coolblue doet alles voor een glimlach, zo ook tijdens Black Friday. Al decennialang is Black Friday een fenomeen in de Verenigde Staten, en inmiddels is het ook een hype in Nederland. Dat is te begrijpen, want de kortingen die tijdens deze dag worden gegeven zijn bijna belachelijk hoog, tot wel 80% op sommige producten. Logisch dat veel mensen hun aankopen doen tijdens deze dag. Zowel bij de webshop als in de verschillende filialen van Coolblue kun je tijdens Black Friday genieten van exorbitante kortingen op enorm veel producten uit het assortiment. Ideaal als je nog aankopen moet doen voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom.

 

Black Friday? Blue Friday!

Wat Coolblue zo’n ideaal verkooppunt maakt tijdens Black Friday is het feit dat ze al extra vroeg beginnen met het feestje. Al vanaf Blue Friday, de vrijdag een week voor Black Friday, start Coolblue met het verkopen van producten met grote kortingen. Immers is Black Friday inmiddels zo populair dat vele winkels al door hun voorraad heen zijn tegen de tijd dat Black Friday nog moet aanbreken, waardoor klanten langer moeten wachten op hun aankopen. Coolblue voorkomt dit door van Black Friday een 10-daags prijzenfeest te maken, van Blue Friday tot en met Cyber Monday. Zo weet jij zeker dat het product dat je op het oog is ook daadwerkelijk in de voorraad aanwezig is en dat het op tijd geleverd zal worden. Zo kun jij van jouw aankoop genieten tijdens Black Friday bij Coolblue. Wees dus tussen 16 en 26 november bij Coolblue voor al jouw aankopen!

 

Waarom kies je voor Coolblue tijdens Black Friday?

Behalve het eerdergenoemde Blue Friday, het 10-daags kortingsfestival van Coolblue, zijn er nog meer redenen op te noemen waarom Coolblue jouw bestemming moet zijn op Black Friday. Ten eerste kun je zowel in de webshop als in een van de negen filialen genieten van flinke kortingen tijdens dit kortingsfestijn. Daarnaast heb je bij Coolblue de keuze uit een gigantisch assortiment aan consumentenelektronica rangerend van computers, laptops, televisies, tablets, gaming consoles, radio’s, smartphones, huishoudapparaten, keukenapparatuur, fotocamera’s, sportspullen en tuingereedschap. Kortom, je vraag jezelf bijna af wat je hier niet kunt kopen.

 

Dit alles maakt Coolblue dé bestemming voor al jouw Black Friday aankopen. 10 dagen lang kun je genieten van gigantische kortingen op diverse producten uit het assortiment van Coolblue. Van een nieuwe smartphone tot aan buitenspeelgoed voor Pakjesavond, tijdens Black Friday kun je het allemaal aanschaffen bij Coolblue.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Kinderen en sanitaire ruimtes: dit zijn de benodigde voorzieningen

Als je als moeder naar een openbaar toilet gaat met je kind of baby,...

Modetips voor hem tijdens de feestdagen

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen de feestdagen dit jaar anders dan...

Last van bladluis in je tuin?

Heb jij last van bladluis in je tuin? Deze bladluis kun je op een...

Laat de kunst spreken en maak van je muur...

Een lege wand waar je elke dag naar staart is een prima startpunt om...

Online marketeer GMU

Als ondernemer kun je vandaag de dag eigenlijk niet meer om online marketing heen....

Mondkapje luchtvervuiling kopen

Mondkapjes worden niet alleen meer gedragen door medisch personeel en personeel in de bouw....

Categorieën

Comments