Budha to budha ring: handgemaakt en prachtig

Valentijnsdag is dan misschien wel weer voorbij: er is altijd wel een reden om je liefje te verrassen met een leuk cadeau, bijvoorbeeld een Budha to budha ring. Budha to budha ringen zijn er in veel verschillende soorten en maten en worden hoofdzakelijk vervaardigd van hoog kwaliteit sterling zilver. Een goed metaal om veel mee te combineren! Andere metalen, zoals goud bijvoorbeeld, staan sommigen goed, maar anderen vreselijk. Zilver is daarom altijd een redelijk veilige keuze. Bovendien kun je zilverkleurige items bij veel verschillende outfits dragen. Budha to budha ringen passen dus bij veel stijlen!

Budha to budha ring als cadeau

Een Budha to budha ring als cadeau geven is altijd leuk. Het mooie van een zilveren ring is dat het niet zo ‘extreem’ is, als iets geven van goud, of iets dat is ingelegd met stenen. Diamanten en robijnen zijn voor de meest speciale gelegenheden. Voor al het andere, is er zilver. Met een Budha to budha ring zit je dus al snel goed. Het gave van een Budha to budha ring is overigens dat deze met de hand gemaakt zijn. Elke ring is dus net weer een klein beetje anders. Daarom hebben de ringen overigens ook een ietwat natuurlijk uiterlijk.

Nederlands ontwerp

Budha to budha is van oorsprong een Nederlands merk. Het merk heeft zijn roots in principe op Bali, waar de meeste ontwerpen vandaan komen. Het leuke van Budha to budha ringen is daarbij dat bijna elk uniek design (elke ring dus) de naam heeft gekregen van een van de vele medewerkers van het merk. Dat betekent dus dat je bijvoorbeeld met een George of Jack om je vinger kunt lopen! De echte namen waren overigens zeer waarschijnlijk Sjors en Sjaak, maar ja dat krijg je wanneer je als merk in eens internationale bekendheid verkrijgt.

Cadeauverpakking en al!

Wanneer je een Budha to budha ring aanschaft bij een officiële retailer van dit merk, dan kun je leuke kleine extraatjes verwachten! Geef je de ring cadeau, dan krijg je daar bij een officiële verkoper een mooie cadeauverpakking. Dat is niet alleen leuk voor degene waar je het aan geeft, maar ook voor jezelf. Want wat is er nu beter dan jezelf af en toe verwennen met iets leuks? Een officieel verkooppunt van Budha to budha sieraden in Nederland is Brandfield. In de webshop van Brandfield vind je veel verschillende ringen, horloges en andere accessoires van het merk dus neem snel een kijkje!

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

De geruststelling van elke moeder: een goede spoedtandarts Amsterdam!

Zoals iedereen in Nederland is de situatie nu met het corona-virus toch heel anders...

Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de...

Een mooi afscheid

Het is niet altijd het leukste onderwerp om over na te denken, of juist...

Waarom fysiek educatief speelgoed beter is voor jonge kinderen

Tegenwoordig lijkt het alsof je overal mensen ziet met een soort digitaal apparaat. De...

Doe makkelijk! Neem een elektrische fiets!

In Nederland is overal heen fietsen het normaalste ding van de wereld. Mensen uit...

Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

De zomer staat weer voor de deur en dus gaan we, voor zover mogelijk...

Categorieën

Comments