Weer aan het shoppen voor de kinderen

Dus je bent kleding aan het shoppen voor je kind? Waar ben jij dan naar op zoek? Haal je misschien iets van DSQUARED2, iets helemaal hips voor je kind. Of neem jij eerst even een kijkje op Kenzo kids. Wat moet je toch halen? Het kan soms lastig zijn, je weet zelf vaak al niet wat je moet halen, dus wat moet je dan voor iemand anders kopen? En hoe weet je dan of ze het leuk vinden?
DSQUARED2

Samen shoppen natuurlijk

Dat is het makkelijkste antwoord, als je echt niet weet wat je moet halen, en je hebt er al zo veel moeite mee, dan doe je het toch lekker samen? Vraag aan je kind wat hij of zij graag aan wilt, en dan koop je dat toch? Makkelijk gezegd, maar niet alle kinderen hebben nog verstand van mode. Het zal nu niet het grootste drama zijn als jouw kind een keer een fout shirtje aan hebt dat jij eigenlijk echt niet mooi vindt, maar om nou constant echt verkeerde combinaties te maken, dan kun je nog wel eens wat rare blikken krijgen.

Ja, maar doe het dan samen

Oké, je moet je kind wat vrijheid geven in de kledingkeuzes. Daar ben ik helemaal voor, je zou niet moeten bepalen wat ze aantrekken en wanneer. Maar je kunt natuurlijk wel samen uitkiezen wat ze aantrekken. Als zij echt een slechte combinatie maken, dan kun je toch ook gewoon zeggen dat ze dat ‘leuke’ shirtje wel aan mogen, maar dan met een andere broek, zodat het er nog wat leuk uit ziet. Nee natuurlijk is het niet de topprioriteit om je kind eruit te laten zien als een of ander supermodel, maar een beetje netjes kan toch ook wel, daar is echt niets mis mee.

Kinderen hebben nou eenmaal een rijke fantasie

Veel kinderen dragen vele kleurencombinaties, en dat is zo gek ook niet. Kinderen hebben nog een rijke fantasie, bij de een blijft dat wat meer hangen dan bij de ander naar mate ze ouder worden, maar ze zullen echt niet hun hele leven lang dezelfde kleding gaan dragen, dus maak je daar vooral niet te veel zorgen over. Laat je kind nog maar lekker kind zijn, en al die kleding die jij zo graag wilt dat ze aantrekken komt allemaal nog wel, misschien vinden ze dat over een paar jaar wel helemaal geweldig, je weet het maar nooit.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een linkbuilding specialist inhuren

De digitale wereld verandert voortdurend en het is soms lastig om bij te blijven....

Het belang van een goede vrieskist voor je bedrijf

In veel bedrijven speelt een vrieskist een cruciale rol bij het behouden van de...

hartverwarmende cadeaus voor elk kind

Als ouder wil je je kind de wereld geven. Je wilt ze van alle...

Wat is jouw favoriete merk huidverzorging voor je kinderen?

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten voor je kinderen is een moeilijke opgave. Er zijn...

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te...

Het grote sportgeheim

Sporten gaat niet alleen over sporten. Dat klinkt misschien alsof ik te veel gewichten...

Categorieën

Comments