Home Kids Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

0
Kinderen beschermen tegen UV straling met een zonnebril.

De zomer staat weer voor de deur en dus gaan we, voor zover mogelijk in de gekke tijd, zoveel mogelijk naar buiten met z’n allen. Lekker genieten van die heerlijke warme dagen waarbij we als Nederlanders veelal massaal het strand of park opzoeken. Lekkere duik in de zee of het meertje als je niet in de buurt van het strand woont. Kleedje mee, hapje en een drankje in de koeltas en genieten maar! Ook de kinderen kijken al snel uit naar dit soort dagen als de temperaturen weer wat omhoog gaan. De juiste bescherming voor jezelf maar ook zeker voor de kinderen is van belang op die zonnige dagen.

Bescherm je goed tegen de zon.

Een dagje op het strand, in het park of gewoon in de stad zelf is heerlijk als het zonnetje schijnt en de temperaturen aangenaam zijn. Diezelfde zon die lekker aanvoelt op je huid is tegelijkertijd levensgevaarlijk als je jezelf er niet goed tegen beschermd. Die bescherming begint thuis natuurlijk al als je je gaat voorbereiden op een dagje buiten de deur. Je huid beschermen tegen de zon is bij iedereen wel bekend. Je goed insmeren met een hoge factor zonnebrandcrème is dan ook veelal het eerste waar mensen aan denken bij het beschermen tegen de zon. Niet iedereen doet het, maar dat het nodig is weten we. Wat we ook weten maar minder op bedacht zijn over het algemeen zijn onze ogen. De UV straling die vanaf de zon komt is levensgevaarlijk voor onze ogen. De juiste zonnebril is dan ook heel belangrijk als je naar buiten gaat, wat je ook gaat doen. Als je een rondje gaat wandelen, fietsen, autorijden of gewoon in de tuin gaat liggen maar de zonnebril niet ontbreken als bescherming tegen de zon.

Bescherm kinderen tegen de zon.

Waar het voor volwassenen al heel belangrijk is dat je jezelf goed beschermt tegen de zon is dat voor kinderen misschien nog wel ietsjes belangrijker. Hun huid en ogen zijn nog in ontwikkeling is dus extra kwetsbaar voor de UV stralen van de zon. Als je kind met de mooiere dagen waarop de zon schijnt naar buiten gaat mag die dat eigenlijk niet zonder een zonnebril te dragen. Je wilt niet dat een onschuldig middagje buiten spelen in de zon veroorzaakt dat je kind later problemen krijgt aan zijn of haar ogen. Ze hebben ook een kinderzonnebril met de beste bescherming tegen de UV straling. Die zijn ook nog eens heel leuk en je hebt ze in alle kleuren en vormen. Het blijven tenslotte kinderzonnebrillen.

Neem eens een kijkje op charlietemple.com waar ze een breed assortiment hebben aan kinderzonnebrillen.