Modetips voor hem tijdens de feestdagen

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen de feestdagen dit jaar anders dan anders verlopen. Waar je vorig jaar nog de agenda vol had gepland met een kerstdiner hier en een borrel daar, lijkt het er nu op dat je dit jaar misschien niet eens met de hele familie samen mag komen. Maar dat betekent niet dat je geen kerst moet vieren. Integendeel, nu kunnen jullie kerst gezellig met een kleiner gezelschap vieren, zoals je gezin of je beste vrienden. En dan is het belangrijk dat iedereen er ook dit jaar weer feestelijk gekleed bij zit. Jij kijkt hier misschien naar uit, maar hoe zit het met je partner? Met de volgende kledingtips voor heren komt ook jouw vent stijlvol de feestdagen door!

Een chino is netjes en comfortabel

De meeste mannen vinden het vooral belangrijk dat hun outfit comfortabel zit. Ze zijn wat dat betreft vaak wat minder kieskeurig dan wij vrouwen (om maar even in stereotypes te praten). Heeft je vent voornamelijk spijkerbroeken in de kast of veel te formele pantalons die hij liever niet draagt als dat niet hoeft? Zorg er dan voor dat je hem introduceert aan chino's. Dit zijn broeken die er netjes en stijlvol uit zien, maar vaak ook lekker soepel en dus comfortabel zitten. Chino's kunnen voor elke gelegenheid. Zo kan hij het voor het kerstdiner bijvoorbeeld dragen met een sjieker overhemd, maar ook in combinatie met een casual trui voor alledaags.

Overhemden maken de man

Voor mannen is het belangrijk dat ze een aantal goede overhemden in de kast hebben hangen. Met een overhemd kan een outfit namelijk al snel naar een stijlvoller en netter niveau worden getild, en zeker tijdens de feestdagen wordt dit gewaardeerd. Als je op zoek bent naar stijlvolle overhemden, dan kan ik Eterna overhemden ten zeerste aanraden. Dit merk heeft een ruime keuze aan verschillende overhemden van hoge kwaliteit. Het katoen dat Eterna voor de overhemden gebruikt is duurzaam getild zonder chemische stoffen. Een duurzame en verantwoorde keuze dus!

Een mooie trui kan feestelijk zijn

Natuurlijk kan het soms best koud zijn tijdens de feestdagen, het is immers winter. Gelukkig kan een trui ook ontzettend netjes en modieus zijn, mits je het met de juiste outfit combineert. Zo kan een strakke coltrui van luxe materiaal als kasjmir ontzettend classy zijn, zeker in combinatie met een pantalon. Maar ook een trui met gewone hals kan naar een netter niveau worden getild door er bijvoorbeeld een mooi bijpassend overhemd onder te dragen, zodat de kraag hiervan zichtbaar is. Dit in combinatie met een nette broek en een mooi paar leren schoenen, en je vent ziet er uit om door een ringetje te halen!

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Cocktails, cocktails, nog eens cocktails!

Goeie cocktails drinken; wat is het toch leuk! De wereld van cocktails is groot,...

Kies voor haarverzorging met de kracht van arganolie

Het verzorgen van de haren is voor iedereen erg belangrijk. De haren op het...

Wat zijn mijn rechten en plichten als stiefouder?

Als stiefouder heeft u een bijzondere positie binnen het gezin. Hoe zit het precies...

Waar kun je tegenwoordig Pokémon kaarten aanschaffen?

Als je een man bent, dan is de kans groot dat je in je...

3 Tips als jij met jouw vrienden op vakantie...

Wil jij dit jaar graag met jouw vrienden op vakantie gaan? Dan is het...

Wil je zelf je auto verkopen? Dit kun je...

Wil je zelf je auto verkopen? Dat kan online bij bijvoorbeeld OSW.nl heel gemakkelijk!...

Categorieën

Comments