Als moeder je eigen webwinkel beginnen

Werkende moeders hebben het vaak enorm druk. Waar het vroeger alleen de taak van de vrouw was om voor het huishouden en de kinderen te zorgen, werken de meeste moeders tegenwoordig ook gewoon. Dan heb je niet altijd tijd om een keer te gaan shoppen, soms is boodschappen doen zelfs al een hele klus. Gelukkig zijn er door de komst van het internet nieuwe opties waardoor de meeste dingen online te bestellen zijn. Je kunt zelfs online boodschappen doen als je wil, waardoor je in principe nooit meer de deur uit zou hoeven om te overleven.

Werkende moeders

Het kan best wel tegenstrijdig zijn als moeder. Wanneer je kinderen net zijn gebeuren, wil je er het liefst altijd voor ze zijn. Dit gevoel blijft nog wel een paar jaar aanhouden. Maar aan de andere kant wil je ook weer je eigen leven oppakken en beginnen met werken. Gelukkig is dit tegenwoordig heel makkelijk te combineren door thuis te werken! Op die manier ben je er altijd voor je kinderen wanneer ze je nodig hebben, maar kun je ook werken. Het opstarten van een eigen webwinkel is dan ook de perfecte mogelijkheid voor nieuwe moeders om vanuit huis te kunnen werken.

Je eigen webshop

Het klinkt misschien als heel veel werk om je eigen webshop te beginnen, maar dat valt reuze mee. Want er zijn tegenwoordig heel veel experts op het gebied van websites beheren. Een online marketing bureau beheert de website voor jou, en doet het zwaarste werk om te zorgen dat je meer bezoekers krijgt. Want het is heel moeilijk om uit jezelf als nieuwe website veel bezoekers te krijgen. Daarvoor zou je heel veel in marketing moeten investeren, en het kost je veel tijd en energie. Nou is het inhuren van een online marketing bureau natuurlijk niet gratis, maar het enige wat jij hoeft te doen is betalen. Je hoeft er niet al je tijd en energie in te stoppen, want dat doet het marketingbureau voor je. Daardoor heb jij meer dan genoeg tijd over voor je kinderen terwijl je toch werkt aan je webshop.

Succesverhaal

Een vriendin van mij besloot twee jaar na de geboorte van haar tweede kind dat ze weer wilde gaan werken. Omdat ze altijd al geïnteresseerd was in kleding ontwerpen, besloot ze om haar eigen webshop op te zetten. Hoewel haar kleding in de directe omgeving enorm in de smaak viel, leek ze haar website maar niet verder te kunnen lanceren. Daarom heeft ze de hulp ingeschakeld van een online marketing bureau, en in de kortste tijd was het aantal bezoekers van de website enorm toegenomen! Ze heeft er nooit spijt van gehad dat ze die stap genomen heeft.

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

De populairste themaversiering van deze zomer op een rij

Natuurlijk vind je je tuin mooi, maar heel feestelijk is hij niet. Slingers en...

Ninjapartijtje

Eenmaal bij elkaar onder de party tent was het feestje klaar om te beginnen....

Het beste speelgoed voor kinderen

Je kinderen wil je het liefst beschermen met alles wat je hebt. Je wil...

Astrologie als oplossing

Als moeder kan het zo zijn dat je af en toe niet helemaal lekker...

De geruststelling van elke moeder: een goede spoedtandarts Amsterdam!

Zoals iedereen in Nederland is de situatie nu met het corona-virus toch heel anders...

Dsquared staat voor hippe streetwear

Het is voorjaar en dat betekent dat het lekkerder weer wordt! Tijd om de...

Categorie├źn

Comments