De comfortabelste keuze voor de mama’s thuis: pantoffels

Mama’s hebben al genoeg te verduren gedurende de hele dag met kinderen. Tillen, bukken, poetsen, spelen, roepen, zorgen en knuffelen: mama’s zijn de hele dag in de weer. Schoenen kunnen overdag helpen om veilig achter je kindje aan te rennen, maar erg comfortabel zal het niet zijn. Mama’s hebben immers niet veel tijd voor henzelf en zullen daarom vaak concessies doen in hun aandacht aan henzelf. Niet te vergeten de tijd die het mama’s kost om schoenen constant aan en uit te trekken.

Comfort in huis

Pantoffels zijn ideaal voor mama’s die thuis genoeg te doen hebben. Ze houden de uitgeputte mama-voeten warm, droog en de pantoffels beschermen tegen het uitglijden in huis. Pantoffels zijn daarnaast ook nog eens de veiligste keuze voor moeders: stukjes lego, speeltjes, omgevallen objecten of neergesmeten kledingstukken, moeders staan een aantal keer per dag op een object met hun voet wat niet een al te prettig gevoel geeft. Pantoffels bieden bescherming voor de voeten en zijn makkelijk en snel aan en uit te trekken. Pantoffels komen in alle soorten en maten en dus kunnen de mama’s gemakkelijk kiezen voor pantoffels met schapenwol voor warmte of bijvoorbeeld pantoffels met een bredere pasvorm zodat de voeten niet opgesloten voelen.

Modieuze mama’s

Ook mama’s willen er na het krijgen van hun kindje goed uit zien. En de hele dag thuis zijn om je kindje te verzorgen doet daar niks aan af. Dit schoeisel biedt niet alleen comfort en veiligheid, ze komen in zo veel verschillende varianten dat de mama’s thuis een ruime keuze hebben. Pantoffels met een felle kleur, opvallende studs of misschien toch de effen variant met een simpel kleurtje: er is voor iedere mama wat wils.

Praktische pantoffels

Dit schoeisel is óók nog eens erg praktisch: schoenen laten vaak krassen op de vloer achter en dat is het laatste waar een mama tijd en zin in heeft. Schoenen trekken daarnaast ook nog eens vaak vuil mee het huis in of laten nare vlekken en geurtjes achter. Pantoffels hebben een zachte zool, waarmee veelal alleen binnen wordt gelopen. Zo blijven vloeren schoon, heel en fris en kunnen de mama’s zich weer volop op hun kindje focussen.

Pantoffels bieden mama’s het o-zo-nodige comfort wat ze zo hard verdienen, de veiligheid die ze nodig hebben en het praktische genot wat de moeders tijd bespaart die zij vervolgens aan hun kindjes kunnen besteden. Ideaal dus!

Gerelateerde verhalen

Leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een linkbuilding specialist inhuren

De digitale wereld verandert voortdurend en het is soms lastig om bij te blijven....

Het belang van een goede vrieskist voor je bedrijf

In veel bedrijven speelt een vrieskist een cruciale rol bij het behouden van de...

hartverwarmende cadeaus voor elk kind

Als ouder wil je je kind de wereld geven. Je wilt ze van alle...

Wat is jouw favoriete merk huidverzorging voor je kinderen?

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten voor je kinderen is een moeilijke opgave. Er zijn...

3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met het einde van december in zicht staat het nieuwe jaar op ons te...

Het grote sportgeheim

Sporten gaat niet alleen over sporten. Dat klinkt misschien alsof ik te veel gewichten...

Categorieën

Comments