Home Beauty Stijlvolle mode voor ná de bevalling

Stijlvolle mode voor ná de bevalling

0
Stijlvolle mode voor ná de bevalling

Ben je net bevallen? Gefeliciteerd! Of misschien denk je er al over na wat je aan moet áls je eenmaal bevallen bent. Onze lichamen werken allemaal anders. De ene moeder heeft binnen een paar weken het figuur terug dat ze had voor de bevalling. Voor de andere moeder kost het meer tijd. En weer een ander laat het lekker op zijn beloop en is helemaal niet bezig met het terugkrijgen van haar figuur. Eén ding is in ieder geval zeker, je lichaam verandert enorm tijdens een zwangerschap. Je krijgt een dikke buik waar je trots iedere dag 100 keer overheen wrijft en we komen allemaal een beetje aan. Helemaal niet gek want er groeit nieuw leven in ons. Toch zul je hoogstwaarschijnlijk andere kleding moeten kopen. Vaak is dat kleding met een maatje meer. Dat kan bijvoorbeeld bij Chrissize.

Wat is Chrissize

Chrissize is een online webshop die zich specialiseert in mode voor vrouwen met een maatje meer. De winkel is zeer divers en je kunt er voor allerlei soorten kleding terecht. Zowel zakelijke outfits als romantische jurkjes en casual kleding zijn hier te verkrijgen. De visie van Chrissize is dat een vrouw meer is dan enkel haar kledingmaat. De kleding die verkocht wordt, is zo gemaakt dat deze altijd het accent legt op de juiste plek bij vrouwen met een maatje meer. Er wordt veel gebruikt van stretchmateriaal waardoor kleding zoals broeken altijd goed aansluit, zowel als je veel sport voor de zomer als wanneer je je een beetje hebt laten gaan bij het kerstdiner. De winkel staat vooral bekend om hun grote aanbod aan jurken. De jurken zijn zeer divers en er is gekeken naar een pasvorm die voor bijna iedere vrouw met rondingen werkt.

Verhullend of juist niet

De mode van Chrissize kan je dus prima dragen tijdens en na je zwangerschap. Maar het is zeker geen positiekleding. Over het algemeen legt de kleding de nadruk op bijvoorbeeld lengte in plaats van breedte. En ook legt het meer de nadruk op hals dan buik. Tijdens je zwangerschap ben je trots op je buik en mag je hier zeker de nadruk op leggen. Maar misschien wil je na de zwangerschap dat het accent niet meer daar ligt. Dat is helemaal aan jou, het ligt simpelweg aan waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Chrissize wil dat iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt, hun kleding helpt daar een handje bij. Het legt precies de nadruk op jouw beste kenmerken.